A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Новини

Інформація про підсумки IІ етапу XXIІІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості, присвяченого Шевченківським дням

З 28 грудня 2023 року по 5 січня 2024 року в актовій залі Сквирського центру дитячої та юнацької творчості відбулася виставка-конкурс робіт учасників IІ етапу XXIІІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості, присвяченого Шевченківським дням. Метою проведення заходу є популяризація творчої спадщини Тараса Шевченка, утвердження його духовних заповідей як важливого чинника консолідації суспільства, активізації виховної та патріотичної роботи серед учнівської молоді, збереження і розвитку інтелектуального потенціалу України, підтримки талановитої молоді та творчої праці вчителів.

13:26 08.01.2024

Тренінг «Наздоженемо: практичні аспекти подолання освітніх втрат у початковій школі»

05 січня 2023 року на базі Сквирського ЦПРПП відбувся тренінг «Наздоженемо: практичні аспекти подолання освітніх втрат у початковій школі» для вчителів початкових класів Сквирської громади. Тренінг відбувся в рамках проєкту «Наздоженемо: курс про подолання освітніх втрат» від Громадської спілки «Освіторія» та Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) у партнерстві з Міністерством освіти і науки України (МОН).

13:05 08.01.2024

Цікаві канікули

5 січня 2024 року вихованці гуртка «Основи учнівського самоврядування» Сквирського центру дитячої та юнацької творчості переглянули та обговорити сюжет фільму «Чарлі та шоколадна фабрика».

12:29 08.01.2024

Психологічний тренінг "Ментальне здоров'я учасників освітнього середовища"

04 січня 2024 року педагогічні працівники Сквирського НВК стали учасниками психологічного тренінгу "Ментальне здоров'я учасників освітнього середовища", який підготував та провів практичний психолог закладу Анатолій Ігорович Гальчинський.

13:31 05.01.2024

#Працюємо_творчо_та_креативно

Щиро вітаємо Карину Узварик, вихованку гуртка «Юні екскурсоводи» Сквирського центру дитячої та юнацької творчості (керівник Надія Трегуб), яка стала лауреатом обласного етапу Всеукраїнської краєзнавчої експедиції учнівської молоді «Моя Батьківщина – Україна» за напрямом «Козацькому роду нема переводу»!

13:29 05.01.2024

100 років магії Волта Діснея!

У грудні-січні Центром творчості дітей та юнацтва Київщини у рамках івент-кластеру «ART-покоління Київщини» проведено обласну виставку-презентацію робіт художників-ілюстраторів «Made in Kyiv region». Не випадково у 2023 році виставка-презентація мала тему «Дивовижний світ Волта Діснея», адже саме цього року студія Волта Діснея святкувала свій 100-річний ювілей. Цікавим є факт, що найкращим аніматором студії Волта Діснея став українець! У 1934 році у студія Діснея створила перший у світі повнометражний мультфільм «Білосніжка та сім гномів», який став справжньою сенсацією і отримав нагороду «Оскар». Аніматором цього мультфільму став Володимир Титла – син українських емігрантів.

13:23 05.01.2024

Чарівний дзвін «Різдвяних дзвіночків» у 2024 році!

02 січня 2024 року Центр творчості дітей та юнацтва Київщини підбив підсумки конкурсу на кращу ялинкову іграшку «Різдвяні дзвіночки», який проходив у рамках обласного новорічно-різдвяного флешмобу «Феєрверк побажань на Київщині». На розгляд журі було подано близько 90 неймовірних різдвяних виробів. Юні майстри та майстрині виготовили об’ємні ялинкові іграшки – дзвіночки з пап’є-маше, кераміки, текстилю, соломки, паперу, бісеру, та інших матеріалів. Кожна іграшка – це унікальний виріб, це своєрідне вітання з Різдвом Христовим. За рішенням журі (протокол засідання членів журі КЗ КОР «ЦТДЮК» від 02.01.2024 №1) було визначено переможців та призерів конкурсу.

13:21 05.01.2024

НОВОРІЧНІ СВЯТА В СКВИРСЬКОМУ ЗДО №1 «СВІТАНОК»

Зустріч Нового року, це завжди весело, святково та радісно. Вихованці дитячого садка отримали масу позитивних емоцій, цікавих розваг та яскравих подарунків, на які так чекали. До дітлахів усіх вікових груп приходили різноманітні казкові герої – це і Сніговики, це і Колобок, це і Господар з Господинею. Малюки співали новорічних пісень, розказували віршики, водили хороводи та весело грались в різноманітні ігри.

13:20 05.01.2024

Новорічно-різдвяні свята у ЗДО

У Сквирському ЗДО №6 «Ромашка» пройшли новорічні ранки. Діти з цікавістю поринули у дивовижний новорічний світ казки з веселими піснями, цікавими іграми, веселими хороводами та таночками, брали участь у казкових сценках. Чарівну атмосферу створювали персонажі свята Веселий Сніговик (вихователь Ірина Поліщук), символ року  Дракончик (вихователь Марина Кульпин), Льодинка-Веселинка (Варвара Іваніна).

12:18 29.12.2023

#Працюємо_творчо_та_креативно

Вітаємо Бжезовську Злату, вихованку гуртка "Рукотвори" Сквирського центру дитячої та юнацької творчості (керівник Надія Равва), яка посіла ІІІ місце в обласному етапі Всеукраїнської виставки "Новорічна композиція" у номінації "Сюжетна композиція"!

12:16 29.12.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень