A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Новини

Святкова вистава "Дари Миколая"

День Святого Миколая – одне з найулюбленіших народних свят, з яким пов’язано безліч легенд та переказів. Цього року відзначаємо День Святого Миколая за оновленим календарем — 6 грудня.

11:55 16.12.2023

"Берегине моя, українська хустка"

З метою ознайомлення учнів з обрядовою роллю української хустки в житті українського народу, виховання поважного ставлення до українських звичаїв та обрядів, патріотизму, розвитку творчих здібностей та естетичних смаків у 3 класі Шамраївського НВК класним керівником Ярошенко Н.Г. проведена година спілкування "Берегине моя, українська хустка"

11:06 16.12.2023

День Святого Миколая

До здобувачів освіти Оріховецької філії завітав у гості Святий Миколай.Так як у Святого Миколая багато справ, то він прислав дітям відеопривітання. Виконуючи побажання Святого Миколая, здобувачі освіти танцювали веселий танець, а потім...за дверима знайшли солодкі гостинці.

10:40 16.12.2023

День волонтера

06 грудня 2023 року здобувачі освіти Оріховецької філії відзначили День волонтера. Було проведено урок волонтерства у старшій та початковій школі. Учні закладу активно долучаються до волонтерської діяльності, проводимо ярмарки,збираємо шишки та віск, долучаємось до сільських зборів для ЗСУ.

10:30 16.12.2023

Хустка — це наш символ вроди чарівної

7 грудня відзначається День української хустки. Вона здавна була оберегом і символом патріотизму, свободи, любові. Учні 5 класу Самгородоцького НВК ознайомилися з історією цього неофіційного свята та дізналися цікаві факти про українську хустку.

23:45 14.12.2023

День Збройних Сил України

6 грудня - День Збройних Сил України. Сьогодні ми, учні 6-Б класу Сквирського академічного ліцею, вшановуємо тих, хто мужньо захищає рідну землю від ворога та вкотре переконуємося, що воїни ЗСУ є прикладом відваги та мужності, взірцем патріотизму для нас.

23:34 14.12.2023

Сюрприз-майстерня «Чарівний настрій від Святого Миколая»

День Святого Миколая є одним із найулюбленіших дитячих свят. Святий Миколай дарує малюкам усмішку та радість і водночас нагадує дітям про те, що варто бути чемними та слухняними. Українці вперше відзначають День Святого Миколая разом із більшістю християн світу. Завдяки календарній реформі церкви, дата свята відтепер є точнішою, а різдвяно-новорічний сезон починається раніше.

23:32 14.12.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень