A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Новини

Інформація про підсумки І (територіального) етапу обласного Art Space дитячої творчості в рамках Всеукраїнського гуманітарного конкурсу «Космічні фантазії»

З 12 січня по 16 січня 2024 року в актовій залі Сквирського центру дитячої та юнацької творчості відбулася виставка-конкурс робіт учасників I (територіального) етапу обласного Art Space дитячої творчості в рамках Всеукраїнського гуманітарного конкурсу «Космічні фантазії».

14:19 22.01.2024

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!

У час складних випробувань та тотального відчаю і зневіри є особливі моменти, які служать орієнтиром, моменти істини, заради яких потрібно боротися. Таких прикладів багато і серед дорослих, і серед дітей. Але те, що йде від дітей - цінніше. Дії говорять про виховання та оточення, про мудрість дорослих та про правильність посіяного, про важливість зберегти та не втратити дитячу чистоту, щирість, віру.

14:18 22.01.2024

Майстер-клас з проведення конкурсів «Впоряд», «Рятівник» (домедична допомога) Гри «Джура»

12 січня 2024 року в актовій залі Сквирського центру дитячої та юнацької творчості відбувся майстер-клас для виховників роїв та відповідальних за підготовку роїв до І (територіального) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). Експертами заходу стали Майорко І.В., Щуревський О.М., Конопляста Л.В.

10:56 22.01.2024

Робота практичного психолога у ЗДО

10 січня 2024 року у Сквирському ЗДО №6 «Ромашка» проведено консультацію для помічників вихователів «Індивідуально – типологічні властивості дітей дошкільного віку та їх врахування під час комунікації». Підготувала та провела консультацію практичний психолог Тетяна ЯРОВА.

14:25 11.01.2024

Засідання спільноти асистентів вчителів на тему «Методи використання арт-терапії у роботі з дітьми з особливими освітніми потребами»

11 січня 2024 року на базі Сквирського центру творчості відбулося засідання спільноти асистентів вчителів на тему «Методи використання арт-терапії у роботі з дітьми з особливими освітніми потребами».

13:08 11.01.2024

СЕРТИФІКАЦІЯ-2024: ЗА ТИЖДЕНЬ — РЕЄСТРАЦІЯ

З 2019 року в Україні запроваджено добровільну процедуру сертифікації педагогічних працівників, а саме вчителів початкової школи. Цьогоріч узяти участь у сертифікації зможе ширше коло освітян. Відповіді на запитання, як підготуватися до реєстрації, яка розпочнеться за кілька днів, та що потрібно знати, готуючись до іспиту, читайте у відповідному розділі.

11:18 11.01.2024

Благодійна акція у ЗДО

Працівники Сквирського ЗДО №6 «Ромашка», вихованці та їх батьки долучилися до акції «Ворогам - кришка!».

08:53 11.01.2024

Триває реєстрація для участі у "Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги"

Триває реєстрація для участі у "Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги".  Реєстрація на 1-й етап відбувається на офіційному сайті всеукраїнських змагань – scl.gov.ua. Ігри будуть проводитися з 5 видів спорту: футзал, волейбол, баскетбол, спортивне орієнтування та черліденг. Змагання відбуватимуться на 5 різних рівнях: шкільному, територіальному, районному, обласному та всеукраїнському етапах.

22:54 10.01.2024

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень