A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Новини

Засідання професійної спільноти вчителів фізичної культури

19 січня 2024 року на базі Сквирського ЦПРПП в онлайн форматі відбулося засідання вчителів фізичної культури з питань організації та проведення всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги». Провели засідання Олександр Польгун, директор  ДЮСШ, Любов Котяй, директор ЦПРПП. Експерти заходу Олена Шевчун, вчитель Сквирського академічного ліцею №2, ознайомила педагогів з особливостями змагань  з черліденгу, а Таміла Ткаченко, вчитель Сквирського академічного ліцею "Перспектива" розповіла про умови та надала рекомендації щодо проведення змагань із спортивного орієнтування.

01:10 26.01.2024

Інтегроване заняття «Святковий обід» за освітньою програмою «Впевнений старт» в Сквирському ЗДО №1 «Світанок»

Проведення освітнього процесу за освітньою програмою «Впевнений старт» завжди пізнавально та весело. Вихователь Світлана Ринтюк разом з дітлахами готували святковий обід, а саме фруктовий салат.

01:05 26.01.2024

Нарада директорів, заступників директорів з виховної роботи щодо профілактики правопорушень, злочинності серед неповнолітніх, дитячого травматизму, булінгу

23 січня 2024 року  директори та заступники директорів з виховної роботи стали учасниками обласного семінару щодо профілактики правопорушень, злочинності серед неповнолітніх, дитячого травматизму, булінгу. Після семінару відбулася оперативна нарада щодо організації та проведення відповідної роботи у закладах освіти, яку провела Світлана Риченко, начальниця відділу освіти. У нараді взяли участь Надія Рогоза, начальниця служби у справах дітей та сім'ї, Інна Кононська, ювенальна інспекторка Сквирського відділу поліції Київщини

00:57 26.01.2024

Майстер-клас «Організація тематичних днів в початковій школі. Навчаючи виховуємо» для вчителів початкових класів

23 січня 2024 року на базі ЦПРПП відбувся майстер-клас вчителя початкових класів Сквирського академічного ліцею №3 Лариси Чернієнко на тему «Організація тематичних днів в початковій школі. Навчаючи виховуємо» для вчителів початкових класів.

00:53 26.01.2024

Подбай про птахів

З приходом зими настає саме той час, коли люди повинні подбати про птахів.

00:44 26.01.2024

Інтелектуальна гра-вікторина "З Україною в серці"

24 січня до Дня Соборності з метою поглиблення знань учнів про Україну як державу зі своєю історією, культурою, народними звичаями та традиціями у 9-Б класі (класний керівник Лисюк А.В.) проведено інтелектуальну гру-вікторину "З Україною в серці".

00:33 26.01.2024

Стрічка єдності

В День Соборності України в дошкільній групі ліцею "Перспектива" діти виготовили стрічку єдності привітали всіх Українців з Днем Соборності, побажали нашій Україні миру і процвітання.

00:32 26.01.2024

Ранкова зустріч, присвячена Дню Соборності України

22 січня у 1-А класі Сквирського академічного ліцею №3 (класний керівник Коновальчук А.П.) пройшла ранкова зустріч, присвячена Дню Соборності України. Діти познайомилися з поняттями "соборність", "державність", "незалежність", виконали Гімн України та вшанували пам'ять загиблих Захисників України хвилиною мовчання.

00:31 26.01.2024

Челендж "В єдності наша сила"

До Дня Соборності України учні ліцею "Перспектива" взяли участь у челенджі «В єдності наша сила» під час якого привітали українців та подякували нашим захисникам. У класах відбулися виховні заходи, а в актовій залі активісти 6 класу оформили інформаційну дошку.

00:25 26.01.2024

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень