A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Новини

#ІСТОРІЯ_СОБОРНОСТІ_УКРАЇНИ_В_КАДРАХ

Учні 4 класу Горобіївського НВК підготували цікавий матеріал до дня #Соборності_України, на кадрах міститься інформація від початку історії до сьогодення, а також цікаві фото, які увійшли в історію України. Робота у вигляді кіноплівки.

00:12 26.01.2024

День Соборності України у Буківському НВК

22 січня ми святкуємо День Соборності України - день, що символізує нашу єдність. Нехай кожен з нас збереже силу духу, бадьорість та оптимізм. Нехай у кожній родині буде мир і спокій, любов і взаєморозуміння. Віримо в майбутнє рідної країни!

00:06 26.01.2024

Разом до Перемоги!

За весь період канікул та після уроків у час навчання шкільна родина ліцею «Перспектива» виготовляли окопні свічки, щоб подарувати захисникам та захисницям світло і тепло. 18 січня чергова партія свічок, шкарпеток та маскувальна сітка відправлені нашим захисникам, які героїчно обороняють Україну від підступного загарбника. Слава Україні та її Героям!

00:00 26.01.2024

День Соборності України

Соборність України – це результат тривалої боротьби українського народу за свою свободу та незалежність. І подвиги героїв України ХХІ століття доводять, що за 100 років бажання українців жити в соборній незалежній Україні тільки укріпилося. Це бажання, яке тече по жилах нових поколінь українців, обов’язково допоможе їм вирости гідними громадянами своєї держави.

23:50 25.01.2024

День Соборності України

До Дня Соборності України у 4-Б класі Сквирського академічного ліцею проведена виховна година

23:46 25.01.2024

День Соборності України

З Днем Соборності, Україно! У 2024 році виповнюється 105 років від дня підписання Акта Злуки ЗУНР і УНР та 25 років від офіційного заснування Дня Соборності в незалежній Україні. Щороку 22 січня ліцеїсти Сквирського академічного ліцею √3 об’єднуються в живі ланцюги, проводять флешмоби та інші акції, демонструючи, що ми – єдині й незалежні. Соборність України – це результат тривалої боротьби українського народу за свою свободу та незалежність. І подвиги героїв України ХХІ століття доводять, що за 100 років бажання українців жити в соборній незалежній Україні тільки укріпилося. Це бажання, яке тече в жилах нових поколінь українців, обов’язково допоможе їм вирости гідними громадянами своєї держави.

23:40 25.01.2024

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень