A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Новини

Національна програма «Педагогічний олімп України»

Протягом року Український інформаційно-видавничий центр «Галактика» зумів підготувати та провести шість масштабних заходів всеукраїнського та міжнародного рівнів: «Гордість нації», «Берегиня України», «Родинна слава України», «Чернігівщина. Імена та здобутки», «Наукова еліта України», «Педагогічний олімп України».

10:39 10.01.2022

Новорічні свята у дитячому садку

Усім відомо, що одним з улюблених свят дітвори є Новий Рік. Вихованці Сквирського ЗДО №5 «Калинка» з нетерпінням чекали у гості Діда Мороза і Снігуроньку. Перед новорічним святом намагаємося створити казкову і чарівну атмосферу в усьому дитячому саду.

10:25 10.01.2022

Новий рік у садочку Самгородоцького НВК

Новий рік - одне із найулюбленіших свят для дітей. Адже саме новорічне свято дарує здійснення найзаповітніших дитячих бажань, чудові подарунки, справжнісіньких Діда Мороза та Снігуроньку, веселих казкових героїв, а головне - особливу, неповторну атмосферу чарівної казки. Колектив Самгородоцького НВК (дошкільної групи) турбується про те, щоб Новорічне свято для малечі було справжнім дивом, наповнювали душу особливим піднесенням. І як підсумок святкування Нового року в дошкільному закладі, завдяки продуманому сценарію, діти відчули святкову атмосферу, отримали чудові враження, а також отримали солодкі подарунки від Діда Мороза.

10:38 30.12.2021

Відбулися новорічні свята

У Рудянському ЗДО «Сонечко»  відбулися новорічні свята. Діти із задоволенням співали пісень, водили хороводи та грали в цікаві ігри, і звісно чекали новорічних подарунків які і отримали солодкі подарунки.

09:27 29.12.2021

Підвищення фахової майстерності педагогів ЗДО

16 грудня 2021 року з метою стимулювання самоосвіти та творчості педагогів, аналізу результатів їх професійної діяльності у Сквирському ЗДО №6 «Ромашка» проведені колективні перегляди  занять у старшій групі «Смішарики» та логопедичній групі «Смайлики».    

10:04 17.12.2021

Відбулося традиційно свято Миколая

17 грудня в Рогізнянській початковій школі відбулося традиційно свято Миколая. Учні школи і вихованці дитсадка з натхненням читали вірші та співали пісень. Щороку помічниками святого Миколая виступають підприємці  Лавренніков  Валерій Володимирович та Шеремет Михайло Миколайович.

09:52 17.12.2021

Андріївські вечорниці

  Традиції які передаються у спадщину, - потужній засіб виховання. Андріївські вечорниці, які традиційно щорічно проходять у Рудянському ЗДО, є першим циклом зимових обрядових свят.

11:59 13.12.2021

Відбулася Групова консультація для керівників та педагогічних працівників ЗЗСО

7 грудня 2021  на базі Сквирського ЦПРПП в онлайн форматі відбулася групова консультація для керівників та педагогічних працівників ЗЗСО «Окремі питання щодо особливостей підвищення кваліфікації педагогічних працівників у 2021/2022 н.р.»

11:20 08.12.2021

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень