A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Підвищення фахової майстерності педагогів ЗДО

Дата: 17.12.2021 10:04
Кількість переглядів: 93

16 грудня 2021 року з метою стимулювання самоосвіти та творчості педагогів, аналізу результатів їх професійної діяльності у Сквирському ЗДО №6 «Ромашка» проведені колективні перегляди  занять у старшій групі «Смішарики» та логопедичній групі «Смайлики».    

          Вихователь Шпачук Л.В. підготувала інтегроване заняття «Пригоди маленької краплинки», у ході якого дошкільники отримали знання про кругообіг води у природі. Казковий гість Капітошка привернув увагу дітей до змін погодних умов та природних явищ, пов’язаних із водою. У ході елементарної дослідницької діяльності малята розширили знання про різні стани води.

          Вихователь Новацька Н.М. провела інтегроване заняття «Червона калина». Діти закріпили знання про калину – символ України, пригадали звичаї та традиції українського народу,  розповідали вірші, прислів’я та приказки про цей кущ. Господиня (вихователь Пилипчук В.Л.) розповіла легенду про калину та пригостила дітей чаєм та пирогами із калиною. Дошкільники із задоволенням побували на гостині в українській оселі.

         Проведення колективних переглядів у Сквирському ЗДО №6 «Ромашка» - це традиційна та ефективна форма методичної роботи, яка сприяє професійному розвитку педагогів, підвищенню їх кваліфікації.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень