A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Новини

Стипендія випускникам за найвищі результати ЗНО

З метою підтримки інтелектуально обдарованої учнівської молоді закладів освіти Сквирської міської ради засновано Стипендію Сквирської міської ради в розмірі 5000 гривень учасникам зовнішнього незалежного оцінювання, які отримали 199 балів і вище, окрім 200 балів (рішення сесії Сквирської міської ради від 27.01.2022 р. №07-18-VIII «Про заснування Стипендії Сквирської міської ради учасникам зовнішнього незалежного оцінювання»).

11:57 02.02.2022

Захарію Бойку призначена стипендія Президента України

 Робота з обдарованими дітьми та науково-дослідницька діяльність старшокласників – це один із найвагоміших векторів творчого пошуку в роботі Сквирського центру дитячої та юнацької творчості, що сприяє формуванню цілісної, багаторівневої системи виявлення та добору талановитих учнів, забезпеченню їх духовного, інтелектуального, творчого розвитку, створює умови для соціального та професійного самовизначення особистості.

07:52 02.02.2022

Вітаємо переможців та призерів обласного етапу Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості «Об’єднаймося ж, брати мої!»

Вітаємо вихованців Сквирського центру дитячої та юнацької творчості: Сакевич-Павлову Анастасію, вихованку народного гуртка «Різьблення по дереву» (керівник Олександр Парфенюк), яка зайняла І місце, Мялук Дарину, вихованку народної студії декоративного розпису «Цвіт папороті» (керівник Ігор Кучанський), яка посіла ІІ місце, Харитонкіну Юлію, вихованку гуртка «Образотворче мистецтво» (керівник Оксана Дубініна) за ІІ місце, Помаз Владиславу, вихованку гуртка «Рукотвори» (керівник Надія Равва) за ІІІ місце в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості «Об’єднаймося ж, брати мої!».Бажаємо талановитим вихованцям та їх керівникам невичерпної наснаги, творчих злетів у майбутньому та нових перемог! 

14:48 01.02.2022

«Україна - єдина країна»

  20.01.2022 року У Сквирському ЗДО№1 «Світанок», було проведений тематичний день приурочений до Дня Соборності України - «Україна – єдина країна».

09:02 22.01.2022

Сучасне фізкультурне заняття у ЗДО: альтернативний підхід

    З метою створення для дошкільників належних умов для заняття руховою активністю та формування ставлення до занять фізичною культурою і спортом як до важливої складової здорового способу життя, відповідно до Концепції розвитку щоденного спорту в закладах освіти педагоги Сквирського ЗДО №6 «Ромашка» приділяють належну увагу формуванню у вихованців основ здорового способу життя.

14:34 20.01.2022

Участь команди Горобіївського НВК "Evil geniuses" у правовій грі «Що? Де? Коли?"

Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого, в рамках щорічного відзначення Міжнародного дня прав людини, 15 грудня 2021 року провів інтерактивний онлайн-захід за форматом версії гри «Що? Де? Коли?» з проблематики захисту прав людини.

09:21 17.01.2022

Про роботу закладів освіти

З 10 січня 2022 після завершення зимових канікул усі учні 1-11 класів повернулися до навчання. У штатному режимі працюють усі заклади загальної середньої освіти Сквирської територіальної громади, дошкільні заклади та позашкілля - Сквирська дитячо-юнацька спортивна школа та Сквирський центр дитячо-юнацької творчості. Організовано підвезення учнів шкільними автобусами до закладів освіти та безкоштовне харчування для дітей пільгових категорій. Закриття чи ліквідація будь-якого закладу освіти у Сквирській громаді в 2022 році не передбачені.

16:26 11.01.2022

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень