A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Новини

Єдиний урок з безпеки

1 вересня 2022 року працівниками Білоцерквського РУ ГУ ДСНС проведено інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо створення безпечних умов перебування в закладах освіти учасників освітнього процессу. З учнями освітніх закладів міста Сквира інспектором ДСНС проведено онлайн «Єдиний урок з безпеки» під час якого  учням нагадали основні правила поведінки в умовах небезпеки та наголосили на дотриманні правил поведінки під час звучання сигналів тривоги, бути обережними під час виявлення застарілих та сучасних вибухонебезпечних предметів .

14:23 01.09.2022

1 вересня у Сквирському ЗДО №6 «Ромашка»

З метою створення атмосфери невимушеної зустрічі, формування вміння  виконання завдання у колективі та самостійно, виховання   у дітей почуття  взаємодопомоги, любові до рідного краю, національних символів України педагоги закладу дошкільної освіти провели з дошкільниками бесіди, читання творів художньої літератури, музичні та спортивні  ігри-розваги,  заняття по темі «Моя Батьківщина», «Моя домівка», «Разом до перемоги!».

14:07 01.09.2022

Посібник «Абетка з безпеки» для школярів середньої школи

Цьогорічний початок навчального року передбачає безпрецедентні заходи для безпечного освітнього середовища від дотичних органів влади. З цією метою в МАС розробили посібник «Абетка з безпеки» для школярів середньої школи.

12:06 01.09.2022

Засідання професійної спільноти вчителів початкових класів

29 серпня 2022 року в рамках серпневого педагогічного інтенсивну на базі Сквирського центру професійного розвитку педагогічних працівників відбулося засідання вчителів початкових класів у режимі онлайн.

13:59 31.08.2022

Засідання професійної спільноти вчителів мовно-літературної освітньої галузі

30 серпня 2022 року розпочали свою роботу вчителі-словесники на засіданні професійної спільноти вчителів мовно-літературної галузі теми «Організація освітнього процесу на уроках української мови і літератури, зарубіжної літератури в 2022/2023 навчальному році». У роботі заходу взяли участь Іванна Коваль, вчитель  української мови і літератури Сквирського академічного ліцею, Оксана Матеєнко, вчитель зарубіжної літератури Сквирського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №1, Олена Кислюченко, консультант ЦПРПП.

12:12 31.08.2022

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень