A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Новини

Захід для дітей від ГО "Київщина - це ми"

06 серпня 2022 року у Сквирському академічному ліцеї інформаційних технологій «Перспектива» громадська організація «Київщина – це ми» провела чудовий захід для внутрішньо переміщених дітей та дітей соціально незахищених категорій Сквирщини.

09:21 09.08.2022

Допомога ЗСУ від освітян Сквирщини

Працівники закладів освіти Сквирської територіальної громади перерахували 176 тисяч 829 грн на благодійний рахунок Сквирської міської ради для потреб збройних сил України.

10:19 07.08.2022

Вчимо правила безпеки весело та цікаво

3 серпня до 7-ї Державної поженої рятувальної частини м. Сквира завітала група дітлахів. Дітям показали техніку, обладнання та спорядження, за допомогою, яких проводиться ліквідація надзвичайних ситуацій. Школярі мали  можливість сфотографуватись біля пожежного автомобілю і посидіти у ньому,  а також подати воду з пожежного ствола на гасіння умовної пожежі . За спільно проведений час пролунало багато корисної інформації, у тому числі згадали і про дії у випадку повітряної тривоги та обстрілів. А також не забули наголосити на правилах поведінки під час виявлення вибухонебезпечних предметів. Вчити правила безпеки можна весело та цікаво - переконані рятувальники. Наостанок відвідувачі отримали сувеніри на згадку від рятувальників.

15:34 03.08.2022

З УКРАЇНОЮ В СЕРЦІ

27 липня 2022 року у актовій залі Сквирського центру дитячої та юнацької творчості відбулася презентація виставки робіт вихованців «З Україною в серці» до Дня Української Державності.

09:34 28.07.2022

До уваги вчителів початкових класів!

З 1 серпня 140 вчителів початкових класів Київської області зможуть зареєструватись на проходження сертифікації педагогічних працівників у 2022 році. Загальна квота учасників сертифікації становить 2500 вчителів початкових класів України.

10:13 19.07.2022

Інформування населення щодо дій під час сигналу «Повітряна тривога»

З метою запобігання загибелі та травмуванню людей під час надзвичайних ситуацій, рятувальники продовжують інформувати населення щодо дій під час сигналу «Повітряна тривога» фахівці ДСНС Білоцерківського району провели інструктаж з працівниками відділу освіти Сквирської міської ради та Сквирського центру дитячої та юнацької творчості щодо дотримання правил пожежної безпеки й дій під час сигналів повітряна тривога, ракетна небезпека.

16:26 18.07.2022

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень