A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Рятувальники Сквирщини взяли участь у проведенні І етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» ( ДЖУРА)

Дата: 15.05.2023 23:57
Кількість переглядів: 14

13 травня 2023 року рятувальники Сквирщини взяли участь у проведенні І етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» ( ДЖУРА) та провели роз’яснювально-пізнавальні бесіди з підростаючим поколінням. Школярі громади мали змогу на хвилинку стати рятувальниками – приміряли бойовий одяг та спорядження, посидіти за кермом пожежного автомобіля та провести гасіння умовної пожежі.

Під час зустрічей з дітьми, фахівці Служби порятунку розповіли школярам про основні правила поведінки в умовах небезпеки.

Рятувальники нагадали присутнім про правила поведінки під час сигналу «Повітряна тривога», правила пожежної безпеки як вдома так і на вулиці, особливу увагу приділили безпечному перебуванню в лісах та інших природних екосистемах.

Особливу увагу малечі звернули на те, що вибухонебезпечні предмети становлять смертельну загрозу, і що у разі виявлення підозрілих предметів необхідно бути максимально уважними та одразу повідомити відповідні органи і дорослих.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень