A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Новини

Україна - європейський вибір

09 травня 2023 року вихованці гуртків «Основи науково-дослідницької діяльності» Сквирського центру дитячої та юнацької творчості взяли участь у науковій студії «Україна - європейський вибір».

14:34 10.05.2023

Флешмоб «Україна - це Європа»

 09 травня 2023 року у Сквирському НВК "ЗЗСО І-ІІІ ст.√5-ЗДО" відбувся захід приурочений Дню Європи в Україні,  флешмоб «Україна - це Європа». У Європейському союзі День Європи є знаменним днем, що символізує створення цього міжнародного об’єднання. Україна сьогодні прагне стати частиною Європи. В рамках декади інформування про європейську інтеграцію України лідери учнівського самоврядування провели патріотичний флешмоб «Україна – це Європа!». Учасники флешмобу передали творчий привіт країнам Європи. Прослухавши Гімн Європейського Союзу та виконавши Державний Гімн України, учасники флешмобу вигукнули гасло «Україна – це Європа!»

14:32 10.05.2023

Пам'ять вічно жива

08 травня 2023 року учні Пустоварівського НВК, працівники закладу долучилися до проведення мітингу-реквієму до Дня пам' яті та примирення. Хвилиною мовчання вшанували всіх жертв нацизму, Другої світової війни та  рашизму. Поклали квіти до пам' ятника загиблим односельчанам. Для учнів 5 - 11 класів були проведені години пам'яті "Пам' ятаємо! Перемагаємо!" Члени роїв "Братчики" та "Побратими" поклали квіти до пам'ятної дошки випускника школи Савуляка Володимира.

14:21 10.05.2023

День пам'яті та примирення

8 травня - День пам"яті і примирення, присвячений перемозі над нацизмом. а також вшануванню всіх його жертв.

14:17 10.05.2023

"Подвиги героїв не забудемо"

До Дня пам"яті та примирення вихованці гуртка "Історичне краєзнавство" (керівник Людмила Кривич) організували та провели засідання круглого столу "Подвиги героїв не забудемо", поклали квіти до могили Невідомого солдата та меморіального комплексу "Скорботна мати", вшанувавши пам"ять тих. хто боровся з нацизмом у Другій світовій війні

14:14 10.05.2023

День пам'яті та примирення

09 травня 2023 року учні та педагоги Сквирського НВК "ЗЗСО І-ІІІ ст.√5-ЗДО" відвідали братську могилу військовополонених поляків в с.Кривошиїнці, вшанували  пам'ять всіх тих, котрі загинули в 1941році.

14:12 10.05.2023

Міжнародний проєкт "Розуміючи мир" в Самгородоцькому НВК

Під час третього тижня участі в проекті учні Самгородоцького НВК закцентували увагу на цінностях, що формують кожного з нас як особистість та які з них допомагають нам впоратися з труднощами, а які є рушійною силою аби йти вперед, розвиватися. За приклад взяли природні цикли - як змінюється природне середовище, що оточує нас. Провели паралель з життям людини та прийшли до висновку, що багато чому ми можемо навчитися саме у природи...

10:45 09.05.2023

Акція «Маки пам’яті»

08 травня 2023 року, в День пам’яті та примирення, у Сквирському центрі дитячої та юнацької творчості була проведена акція «Маки пам’яті», під час якої діти власноруч виготовили червоні маки – загальноприйнятий символ вшанування пам'яті про тих, хто гинув під натиском ворога багато років тому й сьогодні гине за незалежність та суверенітет нашої країни.

20:39 08.05.2023

«Пам’ятаємо минуле заради майбутнього»

08 травня 2023 року до Дня пам’яті та примирення першокласники ліцею «Перспектива» здійснили цікаву віртуальну подорож у минуле «Пам’ятаємо минуле заради майбутнього». Дітки разом з казковою Мандрівницею дізналися про роки Другої світової війни та чому 8 травня відзначають День пам’яті та примирення. Дібрали асоціації до слів "мир" та "війна", виготовили долоньки подяки для захисників. Прикрасили свої поробки об’ємною квіткою маку, дізнавшись , чому саме ця квітка є символом подій цього дня.

20:28 08.05.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень