A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Міжнародний проєкт "Розуміючи мир" в Шамраївському НВК

Дата: 19.05.2023 16:56
Кількість переглядів: 19

Після п’яти тижнів активної участі в проекті "Розуміючи МИР", ми поглибилися в світ цінностей, усвідомили важливість наших виборів та відчуваємо відповідальність за них. Учні 4 класу Шамраївського НВК разом із заступником директора з навчально-виховної роботи Ліщенко-Гребінник А.О. зробили крок до того, щоб зрозуміти, як різні аспекти нашого життя пов’язані із садом.

Учні в зошиті описували свою мрію. Чому вона ще не здійснена? Що вони можуть зробити, щоб мрія здійснилася. А потім ділилися власним досвідом, що потрібно робити, щоб мрії здійснювалися.

Під час проведення експерименту діти досліджували чи важко змінити в собі звичку на прикладі склянки з водою та землі доданої до води із квіткового горщика.

Зберігайте свої думки-насіння про життя, країну, мрію, якою ви хочете жити активно витісняйте стару застряглу модель чи звичку.

Щоб стати майстром-садівником потрібно вміти фокусуватись на тому, що саме посадити і чому. Потрібно робити свій вибір і саджати насіння того, що хочемо мати за власний досвід. Дбати про нього коли воно проростає. Використовувати його і радіти кожному етапу розвитку в «саду нашого життя» і ділитися благом з іншими. Завжди бути вдячними.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень