A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Новини

Зустріч з письменницею

У бібліотеці ліцею №3 для учнів 10-Б класу була організована зустріч з письменницею-землячкою, яка працює вчителем у нашому ліцеї - Тетяною Василівною (Ніколюк) Грищенко (псевдонім - Альберта Лотос). На зустрічі авторка презентувала свої збірки, поділилася творчістю з дітьми, зачитала нові вірші, присвячені сучасним подіям, розказала дітям про свій життєвий та творчий шлях. Тетяна Василівна - письменниця Сквирщини, яка є представником сучасного покоління митців і дарує співвітчизникам свій багатогранний талант. ( Зустріч організували та провели бібліотекар Слободенюк Т.М., педагог-організатор Криніцька С.М.)

14:40 03.12.2023

Профорієнтаційна зустріч

Профорієнтаційна зустріч з майстрем виробничого навчання Кудлай М.М. та вчителем фізичної культури Дюбін В.В. з метою ознайомлення з перевагами навчання у ДНЗ ''Сквирське вище професійне училище''.

14:38 03.12.2023

Літературна студія "Слово зворушеного серця"

27 листопада 2023 року відбулася обласна літературна студія "Слово зворушеного серця", до 160-річчя З Дня народження Ольги Кобилянської. Учасником конференції став Топчій Ярослав, вихованець гуртка «Основи учнівського самоврядування» Сквирського Центру творчості з теми «Ольга Кобилянська – гордість України та пишна троянда в саду української літератури».

14:36 03.12.2023

Мандрівка сторінками казки Г. К. Андерсона «Снігова королева»

Для п’ятикласників Сквирського академічного ліцею №3 закінчилася захоплива мандрівка сторінками казки Г. К. Андерсона «Снігова королева». І подорож у світ Снігової королеви для них не минула даремно. Беззаперечно кожен із п’ятикласників збагнув, якою повинна бути справжня дружба. Діти на уроці зарубіжної літератури у невимушеній ігровій формі демонстрували здобуті знання, свою кмітливість і дотепність. Виконували різноманітні завдання: розв’язували кросворди складали пазли, літературне лото, писали листа літературним героям та ще багато-багато всього. ....

14:25 03.12.2023

Подяка за допомогу в облаштуванні укриття

Уже більше року ми чуємо тривожні звуки сирен, які попереджають нас про повітряну небезпеку, і вже звичним маршрутом разом з вихованцями прямуємо до свого укриття.

14:23 03.12.2023

#Волонтерський_рух продовжується

За ініціативи Джур рою "Соколи" Нешпор Олі, Рубленко Кароліни та Мудрого Дмитра у Самгородоцькому НВК оголошується акція " Подаруй тепло захиснику", у рамках якої виготовляємо окопні свічки, сувеніри і малюнки, збираємо теплі носки, рукавиці, ліки і чаї від застуди, чай, каву, смаколики...

14:15 03.12.2023

Зустріч з волонтерами

28 листопада 2023 року в Горобіївському НВК відбулась зустріч з волонтерами Віталієм Перебийнісом та Оксаною Пустовіт. Діти підготували фіточаї, сухофрукти, малюнки, листи, обереги, маскувальну сітку. Отримали подяку від голови правління благодійного фонду Uhelp та майстер-клас з розмальовування гільз від директора Сквирського міського народного краєзнавчого музею.

14:13 03.12.2023

Проєкт «ПРО. Спільноти: безпечне та сприятливе середовище для навчання дітей»

24 листопада 2023 року відбулася зустріч учасників проєкту «Про.Спільноти: безпечне та сприятливе середовище для навчання дітей», німецької урядової компанія Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH та ГО «Про.Світ». Після пройденого навчання та проведених заходів у своїх закладах освіти, тренер проєкту Любов Котяй вручила учасникам проєкту сертифікати про успішне підвищення кваліфікації та посібники від ГО "Про.Світ" "Про. Безпеку: безпечна освітня екосистема громади".

22:03 01.12.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень