A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Новини

Андріївські вечорниці

30 листопада 2023 року  у 6-В класі Сквирського академічного ліцею провели найулюбленіше свято нашого закладу, а саме Андріївські вечорниці. До свята з задоволенням долучилася мама однієї з ліцеїсток, яка була в ролі господині. Діти розглянули історію свята, співали і калиту кусали. Пам'ять про традиції нашого народу є важливою складовою виховного процесу.

18:30 03.12.2023

Андріївські вечорниці

Весело та цікаво пройшли "Андріївські вечорниці" у 2- В класі Сквирського академічного ліцею. Свято побудоване на українських традиціях - з калитою, смачненькими вареничками, народними іграми. Учні мали змогу позмагатися в кусанні калити.

18:26 03.12.2023

Андріївські вечорниці

До святкування Калити долучилися і учні 3 Б класу Сквирського академічного ліцею №3 (класний керівник Матвієнко І.В.) та учні 2-А класу (класний керівник Чернієнко Л.В.) З іграми, співами,танцями та небилицями гарно провели Андріївські вечорниці.

18:22 03.12.2023

Гостини на Андрія

На кінець осені,за новим календарем,30 листопада,українці святкують свято Андрія Первозванного. Сьогодні діти 1 класів Сквирського академічного ліцею №3 разом із класними керівниками Т.О.Хижняк та А.П.Коновальчук побували в гостях у 4 -Б класі, класний керівник Р.П.Ткачук.Тут першокласники ознайомилися із цікавими повідомленнями про традиції, обряди та історію українського свята,які для них підготували четвертокласники.

18:19 03.12.2023

День святого апостола Андрія Первозванного

З давніх-давен наша Україна славиться величними традиційними святами й обрядами. Одним із свят, яке відзначали наші батьки, діди, прадіди, було велике зимове свято, особливо важливе для молоді – День святого апостола Андрія Первозванного. Серед зимових свят цей день – найцікавіший, від нього віє чарівною староукраїнською стихією. Друга назва цього свята – Калита. Так само називається обрядовий хліб, який випікається в цей день і має форму кола – символ сонця та нескінченності, життєдайної енергії сонця, перемоги добра над злом. Учні 5-А класу Сквирського академічного ліцею №3 також дотримуються звичаїв і традицій, та активно долучилися до святкування, кусання калити. (Класний керівник Криніцька С.М.)

18:16 03.12.2023

Свято Андрія - "Калита"

Зима приносить нам багато теплих родинних свят. 30 листопада ми святкуємо День Андрія Первозваного. В народі свято Андрія називають "Калита" Це найвеселіше свято із жартами та гумором, спільною роботою, випікання калити і забавами з нею. Сьогодні учням 4- А класу (класний керівник Бойко Н.І.) Сквирського академічного ліцею 3 також випала можливість традиційно відзначити це свято.

18:11 03.12.2023

Практична робота з теми «Реакції обміну між розчинами електролітів»

Шкільний хімічний експеримент є початковим джерелом знань, пов’язує теорію з практикою, доводить правильність теоретичних положень, сприяє формуванню практичних умінь і навичок, розвитку, вдосконаленню і закріпленню знань. Він розкриває інтерес до вивчення хімії і формує науковий світогляд.

18:06 03.12.2023

Андріївські вечорниці

Учні 2 класу Самгородоцького НВК дізналися про свято «Андріївські вечорниці», підтримали традиції та мали змогу позмагатися в кусанні калити.

18:03 03.12.2023

Всеукраїнський флешмоб "Лапка підтримки"

30 листопада 2023 року учні 5 класу Горобіївського НВК долучились до Всеукраїнського флешмобу " Лапка підтримки". Діти намалювали ілюстрації на захист знедолених тварин,і таким чином нагадали оточуючим про тих, хто потребує нашого захисту,підтримки, уваги та любові,хто невільно став заручником жорстокості та сьогодення.Не залишились п'ятикласники осторонь покинутих хвостиків :троє безпритульних малюків -цуценят знайшли теплу долоню і люблячих господарів. Щира подяка батькам за те,що Ваші діти ростуть небайдужими, чуйними, милосердними.

18:00 03.12.2023

День Андрія Первозваного

Зима приносить нам багато теплих родинних свят. 30 листопада ми святкуємо День Андрія Первозваного. В народі свято Андрія називають "Калита" Це найвеселіше свято із жартами та гумором, спільною роботою, випікання калити і забавами з нею.

17:56 03.12.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень