A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Новини

Андріївські вечорниці

30 листопада 2023 року у вихованців ГПД ліцею "Перспектива" відбулися Андріївські вечорниці. Діти весело провели своє дозвілля. Найбільше сподобалося учасникам дійства кусання Калити та її смакування.

17:53 03.12.2023

Всесвітній день домашніх тварин

Всесвітній день домашніх тварин відзначається щорічно 30 листопада. Це свято присвячено відданим і люблячим «братам нашим меншим», які потребують теплоти та турботи. Учні 4 класу Горобіївського НВК в цей день, переглянули соціальний відеоролик про безпритульних тварин та створили свою книжечку. В ній розповіли про свого домашнього улюбленця, його звички, історію появи у сім'ї, описували свої обов'язки перед тваринкою, малювали портрет.

17:51 03.12.2023

Творчість без обмежень

З 01 грудня по 05 грудня 2023 року за ініціативи департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації проводиться обласна акція до Міжнародного дня людей з інвалідністю «Творчість без обмежень». Метою акції є створення безперешкодного середовища для всіх груп дітей, забезпечення рівних можливостей кожній дитині реалізовувати свої права, отримувати послуги на рівні з іншими шляхом інтегрування фізичної, інформаційної, цифрової, соціальної та громадянської, економічної та освітньої безбар’єрності до всіх сфер державної політики, що є однією з глобальних цілей національної стратегії із створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року. 

17:49 03.12.2023

​​​​​​​Свято Андрія Первозванного

Свято Андрія Первозванного вважається найбільшим передноворічним святом, яке відзначається 30 листопада. Кусаня калити– одна з найцікавіших українських традицій, що крізь віки дійшла до нашого часу. Вечорниці супроводжувалися веселими співами, довгими дівочими посиденьками, заграваннями молоді.

16:27 03.12.2023

Весела калита

Маємо багато народних традицій і свят ... Одним з таких є свято Андрія або “Калита” 30 листопада 2023р.  маленькі дошкільнята Сквирського НВК були в ролі Коцюбинських, які їхали до Калитинського кусати калиту. Та Калитинський постійно заважав. Все ж Коцюбинські були вправними і їм вдавалося досягти мети... Калиту всі дружньо з’їли.

16:16 03.12.2023

Свято Андрія Первозванного

30 листопада за новим церковним календарем відзначають свято, присвячене святому мученику, який віддав своє життя за свою віру в Христа, апостолу Андрію Первозванному. Тож  учні Дулицької філії долучилися до традиційних забав: кусання калити та ворожіння. Лише погляньте на фото, було дуже весело. Діти в захваті! Бажаємо, в це свято, кожному міцного здоров'я, побільше щасливих моментів в житті та здійснення всіх заповітних мрій.

16:07 03.12.2023

Сонцеясна Калита

З давніх-давен наша Україна славиться величними традиційними святами й обрядами. Особливо важливим для молоді є день Святого Андрія Первозванного. Учні, учениці 5 класу Кривошиїнського НВК кусали Калиту - символ життєдайної енергії сонця, символ перемоги над злом.

15:45 03.12.2023

Година спілкування «Я і колектив»

24 листопада 2023 року з учнями 7-А класу Сквирського академічного ліцею проведено годину спілкування «Я і колектив». Метою заходу було сприяти становленню товариських взаємовідносин між підлітками, виховувати доброзичливість, бажання допомагати, почуття чесності, поваги та взаємоповаги, щирості, толерантності.

15:00 03.12.2023

Підведено підсумки І (територіального) етапу Всеукраїнської краєзнавчої експедиції учнівської молоді «Моя Батьківщина – Україна»

З метою патріотичного і громадянського виховання підростаючого покоління на традиціях і звичаях українського народу, формування гармонійно розвиненої особистості шляхом залучення до активної діяльності з вивчення історичної та культурної спадщини з 22.11. по 27.11 2023. на базі Сквирського центру дитячої та юнацької творчості було проведено І (територіальний) етап Всеукраїнської краєзнавчої експедиції учнівської молоді «Моя Батьківщина – Україна».

14:57 03.12.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень