A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Новини

Підведено підсумки проведення Всеукраїнського конкурсу творчості дітей та учнівської молоді «За нашу свободу» - до Дня захисника України

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 28.11.2022 року №1063 «Про затвердження Плану всеукраїнських і міжнародних організаційно-масових заходів з дітьми та учнівською молоддю на 2023 рік (за основними напрямами позашкільної освіти)», у місті Києві Українським державним центром позашкільної освіти 30 листопада 2023 року були підведені підсумки Всеукраїнського конкурсу творчості дітей та учнівської молоді «За нашу свободу» - до Дня захисника України.

11:51 04.12.2023

Підведено підсумки І (територіального) етапу обласної виставки-презентації робіт художників-ілюстраторів «Made in Kyiv region» у рамках івент-кластеру «ART-покоління Київщини»

З метою виявлення, розвитку, підтримки талановитих дітей та учнівської молоді, формування їх світогляду, поширення серед підростаючого покоління ідеї цінності знань літературної спадщини, активізації пізнавальної діяльності засобами образотворчого мистецтва з 23 листопада по 30 листопада 2023 року на базі Сквирського центру дитячої та юнацької творчості було проведено І (територіальний) етап обласної виставки-презентації робіт художників-ілюстраторів «Made in Kyiv region» у рамках івент-кластеру «ART-покоління Київщини». Тема виставкових робіт: «Дивовижний світ Волта Діснея» (ілюстрації до мультфільмів Волта Діснея).

19:33 03.12.2023

Заняття гуртка "Історичне краєзнавство"

01 грудня 2023 року на заняття гуртка "Історичне краєзнавство" в Самгородоцький НВК завітав воїн-земляк, який прийшов додому у відпустку. Він розповів гуртківцям про свою службу, а потім із задоволення разом із дітьми став учасником свята Калити

18:54 03.12.2023

Разом до Перемоги!

01 грудня 2023 року бджілки Самгородоцького НВК збирали кришечки, робили окопні свічки, плели браслети, малювали малюнки, зносили теплі носки та чай для посилки та свічки і бляшанки для окопних свічок та дисків для розпалювання багаття... Не стала перешкодою навіть повітряна тривога, діти трудилися і в укритті.

18:50 03.12.2023

Очікування свята разом з адвент-календарем

Перший сніг у перший день зими дарує тобі відчуття щастя, затишку та радості. А ще очікування свята. 4 клас Горобіївського НВК чекає свято разом з Адвент-календарем. 1 грудня діти писали і відправляли листи святому Миколаю.

18:47 03.12.2023

Сонцесяйна Калита

30 листопада у день святого Андрія Первозданного у Самгородоцькому НВК І-ІІІ ступенів учні 1 класу відновили українське обрядове дійство - відкушування "калити"

18:39 03.12.2023

Андріївські вечорниці у Сквирському академічному ліцеї

Андріївські вечорниці — чудовий спосіб розповісти дітям про давні традиції українців та особливості життя наших предків. Усім відомо, що без минулого немає майбутнього, тому пропонуємо вашій увазі вечорниці, які відбулися в Сквирському академічному ліцеї. Цей щирий настрій передався кожному, хто був на святі.

18:33 03.12.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень