A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Новини

Новорічно-різдвяний флешмоб «Феєрверк побажань на Київщині»

Незважаючи на сумне сьогодення, дітлахи чекають новорічних і різдвяних див. Зазвичай, казкову затишну новорічну атмосферу створюють сніг, ялинкові прикраси, паперові сніжинки, запах мандарин. Та цього річ вся Україна чекає на найбільше диво – Перемогу! Зимовий святковий період завжди надихає на творчість. Отож, продовжуючи низку святкувань КЗ КОР «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини» запрошує всіх стати учасниками новорічно-різдвяного флешмобу «Феєрверк побажань на Київщині».

22:57 24.12.2022

Флешмоб "Це книги, які ми читаємо"

23 грудня 2022 року у ліцеї "Перспектива" було організовано флешмоб "Це книги, які ми читаємо" за ініціативою Прохацької Софії, учениці 10 класу. В ньому прийняли участь учні 9 класів Сквирського академічно ліцею "Перспектива".

22:56 24.12.2022

Квест - гра до дня Святого Миколая "Новорічні пригоди"

19 грудня 2022 року в Горобіївському НВК відбулася квест - гра до дня Святого Миколая "Новорічні пригоди" для учнів 1-4 класів. Діти відвідали такі станції: "Чарівниця Зима" (шукали відповіді на загадкові  питання); на станції "Хто більше!"     ( діти мали можливість позмагатися на спритність); учасники гри мали нагоду власноруч зліпити сніговика; на станції  "Новорічна феєрія" (діти відгадували загадки), складали новорічні пазли та дарували всім присутнім музичне вітання, а на завершення зробили фото на пам'ять.

22:52 24.12.2022

Зустріч із фахівцями ІРЦ

23 грудня 2022 року на базі Сквирського інклюзивно-ресурсного центру відбулася зустріч вчителів - логопедів із фахівцями ІРЦ щодо написання індивідуальної програми розвитку для дітей з ООП, які навчаються інклюзивно.

22:42 24.12.2022

Вітальні листівки воїнам

23 грудня 2022 року учні Шамраївського НВК виготовили вітальні листівки до новорічно-різдвяних свят воїнам - захисникам.

13:42 23.12.2022

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень