A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Новини

Пізнавальний захід з дітьми дошкільного віку щодо правил безпеки життєдіяльності в Сквирському закладі дошкільної освіти № 1 «Світанок»

Рятувальники Білоцерківського районного управління провели пізнавальний захід з дітьми дошкільного віку щодо правил безпеки життєдіяльності в Сквирському закладі дошкільної освіти № 1 «Світанок».

21:03 05.01.2023

Майстер-клас Світлани Стовбецької на тему «Використання інтернет-сервісів на уроках мистецтва»

04 січня 2023 року на базі центру професійного розвитку педагогічних працівників відбувся майстер-клас Світлани Валеріївни Стовбецької, вчителя образотворчого мистецтва Сквирського академічного ліцею інформаційних технологій «Перспектива» на тему «Використання інтернет-сервісів на уроках мистецтва» у онлайн режимі.

20:53 05.01.2023

Старшокласники відвідали виставку книг періоду російсько-української війни

4 січня 2023 року в актовій залі Сквирського центру дитячої та юнацької творчості відбулася виставка книг періоду російсько-української війни ХХІ ст. для старшокласників, які відвідують Центр творчості.

20:50 05.01.2023

Віримо в перемогу!

03 січня 2023 року шкільна родина Сквирського ліцею "Перспектива" знову долучилася до допомоги українським захисникам і захисницям. Цього разу ми зібрала подарунки для захисників ЗСУ, які передали батьком наших учнів - воїном, який боронить Батьківщину біля Бахмута. Віримо в перемогу!

20:47 05.01.2023

Підсумки IІ етапу XXIІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості, присвяченого Шевченківським дням

З метою популяризації творчої спадщини Т.Г.Шевченка, активізації виховної роботи з учнівською молоддю, збереження і розвитку інтелектуального потенціалу України, підтримки талановитої молоді та творчої праці вчителів, з 16 грудня 2022 року по 02 січня 2023 року в актовій залі Сквирського центру дитячої та юнацької творчості відбулася виставка-конкурс робіт учасників IІ етапу XXIІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості, присвяченого Шевченківським дням.

12:11 03.01.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень