A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Новини

Єдиний урок безпеки

Що робити, коли виникла пожежа? Як удома правильно користуватися електроприладами, як від небезпеки обстрілів, як розпізнати боєприпаси? Про все це розповідають в рамках проведення «Єдиний урок безпеки» рятувальники Білоцерківського РУ ГУ ДСНС України у Київській області. Сьогодні проведено проведено «Єдиний урок з безпеки» зі школярами старших  класів Сквирського ліцею інформаційних технологій «Перспектива» Сквирської МТГ.

10:48 23.12.2022

Пісня "НЕЗЛАМНІ" у виконанні хору "Симфонія" Сквирського академічного ліцею

Цьогорічні зимові свята багатьох українських родин присипані не яскравим конфеті, а чорним попелом війни. Багато українців вже ніколи не зможуть сісти разом з родиною до святкового столу, скільки сиріт залишилися без батьків. Сотні тисяч українських захисників та захисниць проведуть ці свята не в теплому, рідному затишку, а в холодних окопах, боронячи наше життя та спокій. Але куди б нас не закинула ця жорстока війна, новорічне бажання цього року у всіх українців одне, щоб настав мир на нашій багатостраждальній землі. Ми віримо, що так і буде і обов'язково переможемо та відбудуємо нашу рідну Україну! В цей час, рік тому, наш хор випустив новорічну пісню - вітання. Але сьогодні наша пісня про війну та про пам'ять... Адже в наших серцях назавжди викарбувані сотні зруйнованих міст і сіл, тисячі знищених життів і мільйони понівечених доль. Ми пам'ятаємо і, попри все, залишаємося НЕЗЛАМНИМИ. Усі українці - НЕЗЛАМНІ! З вірою у нашу перемогу!

22:52 22.12.2022

І етап обласної виставки-презентації робіт художників-ілюстраторів «Made in Kyiv region»

З 15 грудня по 22 грудня 2022 року у Сквирському центрі дитячої та юнацької творчості було проведено І етап обласної виставки-презентації робіт художників-ілюстраторів «Made in Kyiv region» у рамках обласного арт-проєкту «Розмалюємо Київщину – від сірості до яскравості».

22:50 22.12.2022

"Крок до Перемоги!"

Учні Сквирського академічного ліцею провели благодійний ярмарок " Крок до ПЕРЕМОГИ"( збір коштів для ЗСУ).

22:43 22.12.2022

Рятувальники ДСНС закликають до безпечного святкування Новорічних та Різдвяних свят!

Для того, щоб зимові свята пройшли безпечно та без будь-яких надзвичайних подій, необхідно дотримуватись елементарних правил пожежної безпеки. Статистика свідчить про те, що у період новорічних та Різдвяних свят значно зростає кількість пожеж, а також випадків травмування людей, спричинених неправильною експлуатацією піротехнічних виробів та електрогірлянд низької якості, або ж взагалі несертифікованих. Для того, щоб запобігти нещасним випадкам та не зіпсувати свята, фахівці ДСНС зкаликають до дотримання основних правил встановлення головного новорічного атрибута — прикрашеної ялинки.

16:11 22.12.2022

Підведено підсумки обласної пошукової акції «Герої серед нас: сучасні захисники України»

КЗ КОР «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини» підбив підсумки обласної пошукової акції «Герої серед нас: сучасні захисники України», метою якої є виховання в дітей та учнівської молоді патріотизму, розвитку їхніх творчих інтересів з краєзнавства та науково-дослідницької роботи, відзначення Дня Гідності і Свободи, вшанування мужності, героїзму  захисників незалежності та територіальної цілісності України.

10:09 22.12.2022

Одноденне навчання колективу Сквирського ЗЗСО І-ІІІ ст. №1 ім. М.Ольшевського з теми: «Цивільний захист учасників освітнього процесу в період воєнного стану»

На виконання листа департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації від 25.11.2022 № 2078/32.01/32.07-2022 у Сквирському ЗЗСО І-ІІІ ст. №1 ім.М.Ольшевського організовано одноденне навчання колективу з теми: «Цивільний захист учасників освітнього процесу в період воєнного стану».

09:35 21.12.2022

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень