A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Новини

#Працюємо_творчо_та_креативно

У рамках обласного новорічно-різдвяного флешмобу "Феєрверк побажань на Київщині" відбувся конкурс на кращу ялинкову кулю, тому саме побажаннями Миру, Перемоги, добробуту в Україні діти Київщини наповнили власноруч створені новорічні прикраси. Виготовляючи об’ємні ялинкові кулі, учасники надавали «нове життя» старим ялинковим іграшкам, виготовляли прикраси з пап’є-маше, оздоблювали іграшки різними техніками (живопис, декоративний розпис, природні матеріали, квілінг, лозоплетіння, декупаж, художня вишивка, в’язання гачком).

09:25 03.01.2023

Шаховий турнір

У наш швидкий і мобільний час дуже важко знайти дитині спокійне та цікаве заняття, але якщо вдасться – то супер! Якщо ви шукаєте таке заняття –спробуйте шахи!

16:14 02.01.2023

Новорічні свята «Миколай до нас іде…» у Сквирському ЗДО №1 "Світанок"

З 19 по 25 грудня 2022 року у Сквирському ЗДО №1 «Світанок» пройшли новорічні свята «Миколай до нас іде…». Всі вікові групи разом з вихователями та музичними керівниками старанно готувались до свята.

12:38 02.01.2023

Заняття з педагогами на тему «Цивільний захист учасників освітнього процесу в період воєнного стану»

Будь-яка криза змінює повсякденне життя. У надзвичайній ситуації прості речі, до яких ми звикли, можуть швидко стати недоступними. У сучасному світі поряд з військовими загрозами частішають атаки на критичну інфраструктуру, транспорт, IT-систему, комунікації тощо. У результаті таких атак виникають проблеми з медичними послугами, системами зв’язку та електропостачанням. Але ми вже навчилися оборонятися. У нас є перемоги, і ми знаємо, що в критичний момент зможемо дати відсіч агресору. Втім, мусимо завжди бути готовими до надзвичайних ситуацій, а тому вкрай важливо знати, що ми маємо зробити в умовах кризи. Коли безпека суспільства під загрозою, готовність до взаємної допомогти стає вирішальною. А гарна підготовка – запорукою кращої допомоги близьким і тим, хто особливо її потребує. Чітке розуміння алгоритму дій допоможе ефективніше впоратися з кризою та зменшити її негативні наслідки. Тому навчання педагогів та працівників Сквирського академічного ліцею є актуальним і тривалим.

13:37 30.12.2022

Участь у Всеукраїнській доброчинній акції "Листівка на передову"

За ініціативи Українського державного центру національно-патріотичного виховання у грудні 2022 року було проведено доброчинну акцію «Новорічна листівка на передову». Редакційна колегія всеукраїнського етапу вибрала дві листівки із восьми отриманих від областей України, перевага надавалася тим роботам, де були відображені символи області або відомі об'єкти, пам'ятки регіону.

11:14 30.12.2022

#зима_канікули2023

Зимові канікули тривають. Сквирський центр дитячої та юнацької творчості продовжує працювати) То ж запрошуємо всіх дітей та їх батьків до нашого закладу творити новорічно-різдвяну красу, займатися творчістю та просто гарно проводити своє дозвілля)))

09:50 30.12.2022

БЮРО ЛІТЕРАТУРНИХ НОВИНОК

28 грудня 2022 року в Центрі творчості відбувся захід для старшокласників. Прохацька Софія, вихованка гуртка «Основи науково-дослідницької діяльності», розповіла про книги, які написані під час російсько-української війни та зупинилася детально на сюжеті таких творів – Сергія Жадана "Інтернат" та Сергія Лойка "Аеропорт".

09:43 30.12.2022

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень