A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Новини

Іде з янголом ясним Святий Миколай

16 грудня 2022 року у актовій залі Сквирського центру дитячої та юнацької творчості відбулося свято «Іде з янголом ясним Святий Миколай» для дітей із сімей внутрішньо переміщених осіб, які проживають у місті Сквира.  Святковий настрій малечі дарували вихованці гуртків «Юні ведучі» та фольклорного колективу «Лілея»: декламували вірші, розповідали легенди, співали колядки. Керівники гуртків запросили присутніх до майстер-класів з виготовлення новорічних сувенірів. А на завершення Святий Миколай  подарував діткам солодкі подарунки.

22:05 18.12.2022

Профорієнтація учнів

15 грудня 2022 року до Самгородоцького НВК завітали представники Сквирського вищого професійного училища. Вони ознайомили старшокласників із переліком професій, які можна здобути у закладі на базі 9-го та 11-го класів.

18:28 16.12.2022

Відключення електроенергії: убезпечте себе, близьких і житло від пожежі

Необережне поводження з вогнем може наробити багато біди.  Неухильно дотримуйтеся правил безпеки. ВАЖЛИВО -  забороніть використання електроприладів та відкритого вогню дітям!  Короткі поради для населення:

18:09 16.12.2022

Продовжує працювати майстерня Святого Миколая

Вихованці Центру творчості продовжують виготовляти подарунки-обереги для воїнів ЗСУ, пишуть листи Святому Миколаю, оздоблюють навчальні кімнати до новорічних свят, створюють новорічно-різдвяні аксесуари для друзів

07:00 16.12.2022

Тематичне заняття «Українські вечорниці. Калита» у Сквирському ЗДО №1 "Світанок"

13 грудня2022 року вихователь Сквирськогог ЗДО №1 "Світанок" Ринтюк Світлана Володимирівна провела для дітей дитячого садка тематичне заняття «Українські вечорниці. Калита».  Святкування пройшло дотримуючись звичаїв та традицій нашого народу. Звичайно не обійшлося без головних герої Коцюбинського та Калитинського, які веселили дітлахів, разом кусали «Калиту» та грали в народні ігри.

14:19 15.12.2022

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень