A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Шаховий турнір

Дата: 02.01.2023 16:14
Кількість переглядів: 25

У наш швидкий і мобільний час дуже важко знайти дитині спокійне та цікаве заняття, але якщо вдасться – то супер! Якщо ви шукаєте таке заняття –спробуйте шахи!

Шахи – цікава, захоплююча і корисна гра, яка розвиває логічне та аналітичне, творче і абстрактне мислення. Вона тренує витривалість і вміння мислити на перспективу, планувати і вибудовувати дії заздалегідь. Шахи вчать дотримуватися правил і бути організованим, позитивно впливають на успішність у школі.

Дитина, що грає в шахи, легко освоює точні науки. При цьому даний спорт доступний для кожного, в незалежності від фізичних даних і особливостей здоров’я. Він універсальний, підходить для дівчаток і для хлопчиків. Шахи залишаться актуальними в будь-якому віці.

Користь від занять шахами очевидна:

• Багатоходові партії вчать думати самостійно, ретельно своєчасно приймати рішення, продумувати кожен крок наперед і відповідати за нього;

• Розвивається логіка та інтелект, пам’ять і уява, посидючість та уважність, цілеспрямованість і витримка, вміння за короткий термін концентруватися і зосереджуватися;

• Виховується вміння адекватно сприймати перемоги і невдачі, працювати над помилками і робити висновки.

Гра у шахи дає впевненість у собі і формує характер, вчить спілкуванню і розвиває знання психології суперника, виховує вольові якості.

Якщо ви сумніваєтеся грати у шахи чи ні – варто спробувати!

02 січня 2023 року серед вихованців шахового гуртка (керівник Сергій Лубківський) пройшов турнір. Перемогу здобув найдосвідченіший гуртківець – Богдан Павлівський, ІІ місце вибороли Святослав Мишаков та Іван Калиш, ІІІ місце – Юрій Савчук.

Вітаємо переможців та бажаємо нових успіхів!

Запрошуємо усіх бажаючих долучатися до занять у гуртку «Шахи» Сквирського центру дитячої та юнацької творчості.

Гурток працює щодня з 10.00 год



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень