A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Новини

Робінзонада у Центрі творчості

Цікаві розваги та пригоди чекали сьогодні вихованців Сквирського центру дитячої та юнацької творчості. Керівники гуртків підготували та провели для дітей гру «Робінзонада», під час якої гуртківці проходили особисту смугу перешкод: І етап – подолання  паралельних перил через «яр», ІІ етап – навісна переправа через  уявну річку, ІІІ етап – «жердини», подолання заболоченої місцевості, в'язали вузли, уявляли себе справжніми туристами.

17:49 24.06.2022

Ігроленд

23 червня 2022 року у Сквирському центрі дитячої та юнацької творчості для дітей було організовано рухливі ігри та естафети. Весела атмосфера та гарний настрій супроводжували вихованців протягом дня.

17:38 24.06.2022

День танцю

22 червня 2022 року у Сквирському центрі дитячої та юнацької творчості відбувся День танцю, який радиційно розпочався з руханки, потім дітей було запрошено до актової зали, де вихованці зразкового хореографічного колективу «Сквиряночка» ознайомили їх з історією танцю та його видами.

11:52 23.06.2022

ДЕНЬ ФУТБОЛУ

21 червня 2022 року вихованці Сквирського центру дитячої та юнацької творчості долучилися до світу спорту.

11:22 23.06.2022

В КРАЇНІ МУЛЬТЛЯНДІЇ

20 червня 2022 року вихованці гуртків Сквирського центру дитячої та юнацької творчості здійснили подорож до країни Мультляндії. Діти переглянули український мультсеріал, заснований на реальних подіях та нереальних пригодах – «Книга-мандрівка. Україна». Серіал створений на основі бестселера «Книга-мандрівка. Україна»

11:17 23.06.2022

Вогонь - це не гра!

Дітей так і ваблять ігри з вогнем. Однак такі забави малюків часто закінчуються дуже погано! Багатьом дітям доводиться залишатися вдома з нянями, старшими братами або сестрами, бабусями або дідусями. Домашнє дозвілля швидко набридає, і малюки починають шукати собі цікаві заняття. Саме так у руках у допитливих крихіток, за якими трохи не догледіли дорослі, опиняються небезпечні предмети: сірники або запальнички. Вогонь завжди вабить дітей, адже це так цікаво запалювати його і дивитися, як язики полум'я повільно знищують папір, листочки чи гілочки.

15:28 20.06.2022

День творчості

16 червня 2022 року у Сквирському центрі дитячої та юнацької творчості відбувся День творчості. Діти із задоволенням займалися на майстер-класах ,де виготовляли кораблики, сувеніри з фетру, бісеру, паперу, дерева, стрічки, малювали листівки для воїнів, а святковий настрій для всіх присутніх створювали юні вокалісти.

15:22 20.06.2022

Зустріч спеціалістів Управління ДСЯО у Київській області з директорами закладів освіти громади на тему "Створення інноваційного освітнього простору закладів освіти: виклики сьогодення, підсумки, перспективи"

15 червня 2022 року відбулася зустріч з директорами, заступниками директорів закладів загальної середньої освіти Сквирської територіальної громади на тему: "Створення інноваційного освітнього простору закладів освіти: виклики сьогодення, підсумки, перспективи".

11:57 16.06.2022

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень