A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Безпека життєдіяльності

Інструктажі з персоналом закладів освіти Сквирщини

Рятувальники Білоцерківського районного управління провели інструктажі з персоналом закладів освіти Сквирщини щодо дотримання вимог пожежної та техногенної безпеки, дій у випадку сигналу «Повітряна тривога».

12:32 03.06.2023

Акція «Запобігти! Врятувати! Допомогти!»

До 7-ї Державної пожежної-рятувальної частини м. Сквира завітали учні молодших класів Сквирського академічного ліцею №2. Дітям показали техніку, обладнання та спорядження, за допомогою, яких проводиться ліквідація надзвичайних ситуацій. Школярі мали  можливість сфотографуватись біля пожежного автомобілю і посидіти у ньому. За спільно проведений час пролунало багато корисної інформації. Під час бесіди рятувальники акцентували на безпечній поведінці вдома під час канікул, вихідних, про правила поведінки під час сигналу «Повітряна тривога» та обстрілів. А також не забули наголосити на правилах поведінки під час виявлення вибухонебезпечних предметів. Під час заходу дітлахи і ставили питання рятувальникам. Зустріч дітей із рятувальниками подарувала їм позитивні емоції та незабутні враження, а також знання, які обов’язково допоможуть у майбутньому уникати небезпечних ситуацій.

12:20 03.06.2023

Акція «Запобігти! Врятувати! Допомогти!»

До 7-ї Державної пожежної-рятувальної частини м. Сквира завітали учні Сквирського академічний ліцей. Дітям показали техніку, обладнання та спорядження, за допомогою, яких проводиться ліквідація надзвичайних ситуацій. Школярі мали  можливість сфотографуватись біля пожежного автомобілю і посидіти у ньому. За спільно проведений час пролунало багато корисної інформації, у тому числі згадали і про дії у випадку повітряної тривоги та обстрілів. А також не забули наголосити на правилах поведінки під час виявлення вибухонебезпечних предметів. Під час заходу дітлахи і ставили питання рятувальникам. Зустріч дітей із рятувальниками подарувала їм позитивні емоції та незабутні враження, а також знання, які обов’язково допоможуть у майбутньому уникати небезпечних ситуацій.

14:17 01.06.2023

Акція «Запобігти! Врятувати! Допомогти!»

До 7-ї Державної пожежної-рятувальної частини м. Сквира завітали учні Сквирського ЗЗСО №3 імені П.Тисьменецького. Дітям показали техніку, обладнання та спорядження, за допомогою, яких проводиться ліквідація надзвичайних ситуацій. Школярі мали  можливість сфотографуватись біля пожежного автомобілю і посидіти у ньому. За спільно проведений час пролунало багато корисної інформації, у тому числі згадали і про дії у випадку повітряної тривоги та обстрілів. А також не забули наголосити на правилах поведінки під час виявлення вибухонебезпечних предметів. Під час заходу дітлахи і ставили питання рятувальникам. Зустріч дітей із рятувальниками подарувала їм позитивні емоції та незабутні враження, а також знання, які обов’язково допоможуть у майбутньому уникати небезпечних ситуацій.

12:43 01.06.2023

Акція «Запобігти! Врятувати! Допомогти!»

До 7-ї Державної пожежної-рятувальної частини м. Сквира завітали учні третіх класів Сквирського академічного ліцею. Дітям показали техніку, обладнання та спорядження, за допомогою, яких проводиться ліквідація надзвичайних ситуацій. Школярі мали  можливість сфотографуватись біля пожежного автомобілю і посидіти у ньому. За спільно проведений час пролунало багато корисної інформації, у тому числі згадали і про дії у випадку повітряної тривоги та обстрілів. А також не забули наголосити на правилах поведінки під час виявлення вибухонебезпечних предметів. Під час заходу дітлахи і ставили питання рятувальникам. Зустріч дітей із рятувальниками подарувала їм позитивні емоції та незабутні враження, а також знання, які обов’язково допоможуть у майбутньому уникати небезпечних ситуацій.

14:33 30.05.2023

Як уникнути зневоднення організму під час спеки

У спекотні літні місяці здоров’ю будь-якої людини загрожує зневоднення. Перша його ознака – спрага – з’являється у разі втрати води, що становить 2% маси тіла (при 70 кг ваги – приблизно 1,5 л). Якщо ж людина через зневоднення втратила близько 10% від маси тіла, їй грозить запаморочення, головний біль, задишка, поколювання в кінцівках, зменшення об’єму крові та підвищення її в’язкості, синюшність, нечленороздільна мова, втрата здатності рухатися тощо. Відтак медики радять у теплу пору року щодня стежити за підтриманням водно-сольового балансу організму. У нормальних життєвих умовах (не під час подорожі або при надзвичайній ситуації) зневоднення дуже легко уникнути. Значно простіше, аніж відновлювати організм після дегідратації.

13:12 30.05.2023

Правила поведінки на воді

За статистикою основними причинами загибелі людей на воді – порушення елементарних правил поведінки, купання у нетверезому стані, купання у не відведених для цього місцях, запливання на далекі дистанції, залишення дітей без нагляду дорослих. 45% трагедій на воді стаються через нехтування відпочиваючими правил поведінки у місцях купання, 15% - через особисту необережність та стільки ж – через вживання спиртних напоїв.

13:10 30.05.2023

Акція «Запобігти! Врятувати! Допомогти!»

До 7-ї Державної пожежної-рятувальної частини м. Сквира завітали учні перших класів Сквирського академічного ліцею. Дітям показали техніку, обладнання та спорядження, за допомогою, яких проводиться ліквідація надзвичайних ситуацій. Школярі мали  можливість сфотографуватись біля пожежного автомобілю і посидіти у ньому. За спільно проведений час пролунало багато корисної інформації, у тому числі згадали і про дії у випадку повітряної тривоги та обстрілів. А також не забули наголосити на правилах поведінки під час виявлення вибухонебезпечних предметів. Під час заходу дітлахи і ставили питання рятувальникам. Зустріч дітей із рятувальниками подарувала їм позитивні емоції та незабутні враження, а також знання, які обов’язково допоможуть у майбутньому уникати небезпечних ситуацій.

11:45 25.05.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень