A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Безпека життєдіяльності

День рятувальника України

17 вересня — відмінна нагода подякувати за мужність, сміливість та рішучість усім працівникам аварійно-рятувальних служб, адже в цей день відзначають День рятувальника України. Свято затверджене в 2008 році указом Президента України.

18:57 17.09.2023

Акція «Запобігти! Врятувати! Допомогти!»

До 7-ї Державної пожежної-рятувальної частини м. Сквира завітали учні другого класу Сквирського академічного ліцею інформаційних технологій        « Перспектива ». Дітям показали техніку, обладнання та спорядження, за допомогою, яких проводиться ліквідація надзвичайних ситуацій. Школярі мали  можливість сфотографуватись біля пожежного автомобілю і посидіти у ньому. За спільно проведений час пролунало багато корисної інформації, у тому числі згадали і про дії у випадку повітряної тривоги та обстрілів. А також не забули наголосити на правилах поведінки під час виявлення вибухонебезпечних предметів. Під час заходу дітлахи і ставили питання рятувальникам. Зустріч дітей із рятувальниками подарувала їм позитивні емоції та незабутні враження, а також знання, які обов’язково допоможуть у майбутньому уникати небезпечних ситуацій.

22:09 08.09.2023

Акція «Запобігти! Врятувати! Допомогти!»

Сьогодні працівниками Білоцерківського РУ в рамках Всеукраїнської акції «Запобігти! Врятувати! Допомогти!» зі здобувачами освіти Сквирського академічного ліцею інформаційних технологій «Перспектива» провели бесіди на важливі безпекові теми. Основна увага акцентується на безпечній поведінці вдома під час вихідних та дистанційного навчання. Учням нагадали основні правила поведінки в умовах небезпеки та наголосили на дотриманні правил поведінки під час звучання сигналів тривоги, бути обережними під час виявлення застарілих та сучасних вибухонебезпечних предметів,  та як залишити оселю у разі надзвичайної події.

22:03 08.09.2023

Урок безпеки

Розпочався новий навчальний рік, в школах , що працюють офлайн школярі сіли за парти. Аби  навчальний процес був  не тільки цікавим але й безпечним рятувальники Білоцерківського РУ ГУ ДСНС поспішили до навчальних закладів.  

20:55 08.09.2023

Акція «Запобігти! Врятувати! Допомогти!»

В рамках акції «Запобігти! Врятувати! Допомогти!» рятувальники Білоцерківського районного управління провели бесіду з дошкільнятами Закладу дошкільної освіти № 6 «Ромашка» Сквирської міської ради

18:00 30.08.2023

Державна служба України з надзвичайних ситуацій інформує

Так статтею Кодексу України про адміністративні правопорушення за порушення вимог пожежної безпеки в лісах накладається штраф від 1,5 тис. до 4,5 тис. гривень. (від дев’яноста до двохсот сімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян)

12:50 30.08.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень