A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Безпека життєдіяльності

Урок з протимінної безпеки

З метою підвищення рівня обізнаності населення щодо ризиків, пов’язаних із вибухонебезпечними предметами на території області продовжуємо залучати до вивчення азів протимінної безпеки якомога більше людей. Сьогодні працівниками Білоцерківського РУ  було проведено для учнів Сквирського закладу загальної середньої освіти № 1 урок з протимінної безпеки.

16:23 11.04.2023

Акція «Запобігти! Врятувати! Допомогти!»

В рамках акції «Запобігти! Врятувати! Допомогти!» працівниками Білоцерківського РУ проведено профілактичні бесіди зі здобувачами освіти старших класів Шамраївського НВК Сквирської МТГ.

16:20 11.04.2023

Юні рятувальники Сквирського академічного ліцею провели урок безпеки

Рятувальники Білоцерківського району разом з командою Руху юних рятувальників Сквирського академічного ліцею провели урок безпеки з учнями молодшої ланки в класі безпеки. Під час уроку юні рятувальники розповідали маленьким слухачам про дотримання правил безпеки у разі виявлення небезпечних знахідок, оскільки такі можуть бути вибухонебезпечними, також нагадали основні правила пожежної безпеки в різних життєвих ситуаціях. Малечі дуже сподобався такий формат уроку, кожен з них мав змогу розповісти  історії, пов'язані із безпекою у власному житті. Наприкінці заходу всі дружно повторили номери виклику екстрених служб та пообіцяли працівникам ДСНС і юним рятувальникам дотримуватися правил безпеки, будучи  відповідальними як вдома так і на вулиці.

14:40 29.03.2023

До Міжнародного дня просвіти з питань мінної небезпеки

До Міжнародного дня просвіти з питань мінної небезпеки та допомоги з протимінної діяльності ДСНС України спільно з Дитячим фондом ООН UNICEF Ukraine, за підтримки Міністерство освіти і науки України, підготували інтерактивні онлайн-уроки для школярів тривалістю 15 хв., які містять завдання, мультфільми та відеоматеріали щодо вивчення основних правил мінної безпеки.

12:38 29.03.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень