A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Безпека життєдіяльності

Урок безпеки

Рятувальники Білоцерківського району разом з командою юних рятувальників Дулицької філії Шамраївського навчально-виховного комплексу  Сквирської міської ради провели урок безпеки з учнями молодшої ланки. 

17:07 09.11.2023

Пізнавальний захід з дітьми дошкільного віку щодо правил безпеки життєдіяльності

Рятувальники Білоцерківського районного управління провели пізнавальний захід з дітьми дошкільного віку щодо правил безпеки життєдіяльності в Сквирському закладі дошкільної освіти № 5 «Калинка».

19:41 08.11.2023

Державна служба України з надзвичайних ситуацій інформує

Статистика пожеж у житлових будинках та квартирах свідчить про те, що однією з найпоширеніших причин загорянь є необачне використання побутових приладів — несправні або залишені без нагляду прилади спричиняли пожежі спричиняючи значні матеріальні збитки.

19:40 08.11.2023

Урок з протимінної безпеки

26 жовтня 2023 року працівниками Білоцерківського РУ  було проведено для учнів Сквирського НВК № 5 Сквирської міської ради урок з протимінної безпеки з метою підвищення рівня обізнаності населення щодо ризиків, пов’язаних із вибухонебезпечними предметами на території області продовжуємо залучати до вивчення азів протимінної безпеки якомога більше людей.

19:37 08.11.2023

Державна служба України з надзвичайних ситуацій інформує

Перевищення допустимих навантажень, викликане підключенням багатьох приладів до однієї розетки або некоректна експлуатація електроприладів, може спричинити перегрів та коротке замкнення, що є потенційною причиною пожежі.

19:35 08.11.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень