A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Безпека життєдіяльності

Проєкт #Класи_безпеки розширюється та набирає популярності

Проєкт #Класи_безпеки розширюється та набирає популярності. Це стало можливим завдяки спільним зусиллям ДСНС та МОН, в результаті яких розпорядженням КМУ від 7 вересня 2022 р. № 792-р було дано офіційний старт проєкту в регіонах. Пропозиції ДСНС було опрацьовано і враховано в наказі МОН від 10.02.2023 № 135 «Деякі питання створення та функціонування класів безпеки у закладах освіти».

09:22 03.07.2023

Поясніть дітям правила поведінки на воді

Відпочивати безпечно - це тренд сьогодення! Інформаційні матеріали ДСНС України та UNICEF Ukraine, які викладені за посиланням bit.ly/3qPEgx4, допоможуть батькам донести своїм дітям головний месейдж, аби підростаюче покоління не наражало себе на небезпеку під час відпочинку!

09:21 03.07.2023

Поясніть дітям правила поведінки з вогнем

Хочете, аби діти добре запам'ятали правила безпечного відпочинку та дотримувались їх? Використовуйте у бесідах "мову" підлітків і подавайте інформацію в яскравій розважальній формі, з прикладами й поясненнями правильної та хибної поведінки.

09:20 03.07.2023

Акція «Запобігти! Врятувати! Допомогти!»

До 7-ї Державної пожежної-рятувальної частини м. Сквира завітали учні 5 та 6 класу Сквирського академічного ліцею №2. Дітям показали техніку, обладнання та спорядження, за допомогою яких проводиться ліквідація пожеж та надзвичайних ситуацій. Школярі мали  можливість сфотографуватись біля пожежного автомобілю і посидіти у ньому та приміряти захисний одяг рятувальників. Під час бесіди фахівці ДСНС акцентували на безпечній поведінці вдома під час канікул, вихідних, про правила поведінки під час сигналу «Повітряна тривога» та обстрілів. А також не забули наголосити на правилах поведінки під час виявлення вибухонебезпечних предметів. За спільно проведений час пролунало багато корисної інформації. Під час заходу дітлахи і ставили питання рятувальникам. Зустріч дітей із рятувальниками подарувала їм позитивні емоції та незабутні враження, а також знання, які обов’язково допоможуть у майбутньому уникати небезпечних ситуацій.

16:33 13.06.2023

Акція «Запобігти! Врятувати! Допомогти!»

До 7-ї Державної пожежної-рятувальної частини м. Сквира завітали учні молодших класів Сквирського академічного ліцею №2. Дітям показали техніку, обладнання та спорядження, за допомогою, яких проводиться ліквідація надзвичайних ситуацій. Школярі мали  можливість сфотографуватись біля пожежного автомобілю і посидіти у ньому. За спільно проведений час пролунало багато корисної інформації. Під час бесіди рятувальники акцентували на безпечній поведінці вдома під час канікул, вихідних, про правила поведінки під час сигналу «Повітряна тривога» та обстрілів. А також не забули наголосити на правилах поведінки під час виявлення вибухонебезпечних предметів. Під час заходу дітлахи і ставили питання рятувальникам. Зустріч дітей із рятувальниками подарувала їм позитивні емоції та незабутні враження, а також знання, які обов’язково допоможуть у майбутньому уникати небезпечних ситуацій.

14:44 12.06.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень