A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Безпека життєдіяльності

Нарада щодо залучення мобільних (пересувних) “Класів безпеки” в закладах освіти на території Сквирської МТГ

Працівники Білоцерківського РУ ГУ ДСНС України у Київській області спільно з тимчасово виконуючою обо’язки  Сквирського міського голови проведено нараду щодо залучення мобільних (пересувних) “Класів безпеки” в закладах освіти на території Сквирської МТГ. Дані заходи спрямовані на забезпечення створення умов для формування у дітей культури безпеки життєдіяльності, популяризації знань у сфері цивільного захисту, у тому числі щодо дій у надзвичайних ситуаціях та правил пожежної безпеки, а також профілактичної діяльності серед здобувачів освіти.

19:28 08.11.2023

Урок з протимінної безпеки

13 жовтня 2023 року працівниками Білоцерківського РУ  було проведено для учнів Буківського НВК Сквирської міської ради урок з протимінної безпеки з метою підвищення рівня обізнаності населення щодо ризиків, пов’язаних із вибухонебезпечними предметами на території області продовжуємо залучати до вивчення азів протимінної безпеки якомога більше людей.

14:51 01.11.2023

Протимінна безпека

04 жовтня 2023 року  до Дулицької філії Шамраївського Н В К завітала провідний інспектор Білоцерківського РУГУ ДСНС України у Київській області. Марина Денисенко провела бесіду з учнями по збереженню життя та здоров'я в умовах військового стану. Розповіла про небезпеку та наслідки зустрічі з вибухонебезпечними предметами. Відтворила алгоритм дій при виявленні невідомого предмета. Дуже вдячні за такий змістовний виступ. Ніколи не займайте підозрілі речі руками. Залишайтеся в безпеці, а при виявленні невідомого, підозрілого предмета телефонуйте 101, 102.

01:58 18.10.2023

Протимінна безпека

06 жовтня 2023 року працівниками Білоцерківського РУ  було проведено для учнів Рудянської філії Шамраївського НВК Сквирської міської ради урок з протимінної безпеки з метою підвищення рівня обізнаності населення щодо ризиків, пов’язаних із вибухонебезпечними предметами на території області продовжуємо залучати до вивчення азів протимінної безпеки якомога більше людей.

13:54 10.10.2023

Відкриття класу безпеки у ліцеї "Перспектива"

З початком повномасштабного вторгнення зросла потреба у вивченні основ безпеки життєдіяльності та цивільного захисту. В нинішній тривожний час діти повинні знати, як правильно діяти в надзвичайних ситуаціях, аби зберегти здоров’я своє та рідних.

22:20 28.09.2023

Шановні громадяни!

Закликаємо вас суворо дотримуватися правил пожежної безпеки та не провокувати пожежі в природних екосистемах! Перш за все, не слід випалювати суху траву та сміття на присадибних ділянках, розводити відкритий вогонь поруч із господарчими будівлями, а також залишати недопалки та сірники на сухій трав’янистій підстилці 

11:06 26.09.2023

Акція «Запобігти! Врятувати! Допомогти!»

До 7-ї Державної пожежної-рятувальної частини м. Сквира завітала команда  юних рятувальників Сквирського академічного ліцею інформаційних технологій «Перспектива». Дітям показали техніку, обладнання та спорядження, за допомогою, яких проводиться ліквідація надзвичайних ситуацій. Школярі мали  можливість сфотографуватись біля пожежного автомобілю, посидіти у ньому, приміряти спеціальних одяг рятувальників та загасити умовну пожежу. За спільно проведений час пролунало багато корисної інформації, у тому числі згадали і про дії у випадку повітряної тривоги та обстрілів, не забули наголосити на правилах поведінки під час виявлення вибухонебезпечних предметів. Зустріч учнів із рятувальниками подарувала їм позитивні емоції та незабутні враження, а також знання, які обов’язково допоможуть у майбутньому уникати небезпечних ситуацій.

11:05 26.09.2023

Акція «Запобігти! Врятувати! Допомогти!»

Одним із пріоритетних завдань ДСНС є запобігання надзвичайним ситуаціям. Відтак надзвичайники систематично проводять інформаційно-роз’яснювальну роботу з громадянами, роз’яснюючи, як уникнути біди та як правильно діяти, якщо вже вона сталася.

09:43 26.09.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень