A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Безпека життєдіяльності

Екскурсія до 7-ї Державної пожежної-рятувальної частини м. Сквира

До 7-ї Державної пожежної-рятувальної частини м. Сквира завітали учні Сквирського закладу загальної середньої освіти № 1. Дітям показали техніку, обладнання та спорядження, за допомогою, яких проводиться ліквідація надзвичайних ситуацій. Школярі мали  можливість сфотографуватись біля аварійно-рятувального автомобіля , також було продемонстровано застосування спеціальної та аварійно-рятувальної техніки та інших технічних засобів.

13:11 02.05.2023

Суперкоманда проти мін

Всі вже знають правила мінної безпеки? А як поговорити з дітьми про ці правила? У цьому вам допоможе мультсеріал "Інфорси".

12:59 02.05.2023

Урок з протимінної безпеки

З метою підвищення рівня обізнаності населення щодо ризиків, пов’язаних із вибухонебезпечними предметами на території області продовжуємо залучати до вивчення азів протимінної безпеки якомога більше людей. Сьогодні працівниками Білоцерківського РУ  з командою Руху юних рятувальників для учнів Сквирського закладу загальної середньої освіти №3 імені Петра Тисьменецького проведено урок з протимінної безпеки.

00:40 28.04.2023

Акція «Запобігти! Врятувати! Допомогти!»

До 7-ї Державної пожежної-рятувальної частини м. Сквира завітали учні Сквирського НВК "ЗЗСО №5- ЗДО". Дітям показали техніку, обладнання та спорядження, за допомогою, яких проводиться ліквідація надзвичайних ситуацій. Школярі мали  можливість сфотографуватись біля пожежного автомобілю і посидіти у ньому. За спільно проведений час пролунало багато корисної інформації, у тому числі згадали і про дії у випадку повітряної тривоги та обстрілів. А також не забули наголосити на правилах поведінки під час виявлення вибухонебезпечних предметів. Під час заходу дітлахи і ставили питання рятувальникам. Зустріч дітей із рятувальниками подарувала їм позитивні емоції та незабутні враження, а також знання, які обов’язково допоможуть у майбутньому уникати небезпечних ситуацій.

13:24 26.04.2023

Урок з протимінної безпеки

З метою підвищення рівня обізнаності населення щодо ризиків, пов’язаних із вибухонебезпечними предметами на території області продовжуємо залучати до вивчення азів протимінної безпеки якомога більше людей. Сьогодні працівниками Білоцерківського РУ  для учнів Шамраївського НВК Сквирської міської ради проведено урок з протимінної безпеки.

08:15 26.04.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень