A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

День рятувальника України

Дата: 17.09.2023 18:57
Кількість переглядів: 25

17 вересня — відмінна нагода подякувати за мужність, сміливість та рішучість усім працівникам аварійно-рятувальних служб, адже в цей день відзначають День рятувальника України. Свято затверджене в 2008 році указом Президента України.

День рятувальника — професійне свято тих, хто рятує чужі життя, щоразу ризикуючи своїм, справжніх героїв, які здійснюють дійсно шляхетні та сміливі вчинки, але скромно кажуть, що це всього-на-всього їхня робота.

Їхній девіз — «Запобігти. Врятувати. Допомогти». І він як найкраще відображає нелегкі будні рятувальників. Вони попереджають та ліквідують пожежі, аварії та катастрофи, знешкоджують боєприпаси, рятують людей на воді, виносять з вогню, дістають з-під уламків. І це далеко не повний перелік завдань оперативно-рятувальної служби. З якими тільки негараздами не звертаються по телефону 101. Напередодні цієї дати Сквирська центральна дитяча бібліотека та учні Сквирського академічного ліцею інформаційних технологій «Перспектива» завітали до 7-Ї пожежної частини, щоб привітати пожежників з їх професійним святом - Днем Рятівника.

Пожежники провели екскурсію під час якої діти мали змогу ознайомитися з правилами пожежної безпеки, розширити уявлення про роботу пожежників, про способи гасіння пожеж та транспорт спеціального призначення. Малеча отримала масу задоволення від екскурсії та мали змогу відчути себе справжніми рятувальниками. По закінченню заходу діти отримали подарунки від рятівників.

Дякуємо співробітникам пожежної частини за захоплюючу та пізнавальну екскурсію!

У День рятувальника побажаємо нашим рятівникам наснаги та витримки, добробуту у родинах, сил та енергії для подальших успіхів у небезпечній та відповідальній праці. І щиро бажаємо,щоб вогонь горів тільки у їхніх очах від щастя, а полум’я палало у серцях – від кохання.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень