A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Безпека життєдіяльності

Про кампанію «Зимові пригоди без шкоди»

Вибухонебезпечні предмети, крига на водоймах, неосвітлені дороги в темний час доби, ожеледиця, бурульки — це лише частина небезпек, які загрожують життю та здоров'ю цієї осені й зими 🚩 Тому ДСНС України спільно з ЮНІСЕФ і МВС України (тег) продовжують знайомити дітей і підлітків із правилами безпечної поведінки ✅

19:42 16.12.2023

Урок безпеки

Рятувальники Білоцерківського району для команди юних рятувальників Сквирського НВК № 5 провели урок безпеки. Під час уроку рятувальники розповіли дітям про дотримання правил безпеки у разі виявлення небезпечних знахідок, оскільки такі можуть бути вибухонебезпечними, також нагадали основні правила пожежної безпеки в різних життєвих ситуаціях. Школоярам дуже сподобався такий формат уроку, кожен з них мав змогу розповісти  історії, пов'язані із безпекою у власному житті. Наприкінці заходу всі дружно повторили номери виклику екстрених служб та пообіцяли працівникам ДСНС і юним рятувальникам дотримуватися правил безпеки, будучи  відповідальними як вдома так і на вулиці.

08:58 14.12.2023

Пізнавальний захід з дітьми дошкільного віку щодо правил безпеки життєдіяльності в Сквирському закладі дошкільної освіти № 6 «Ромашка»

Рятувальники Білоцерківського районного управління провели пізнавальний захід з дітьми дошкільного віку щодо правил безпеки життєдіяльності в Сквирському закладі дошкільної освіти № 6 «Ромашка».

21:39 05.12.2023

Державна служба України з надзвичайних ситуацій інформує

У продажу вже з'явилися новорічні ялинки - головний атрибут такого очікуваного зимового свята. Хтось, навіть вже почав прикрашати зелену красуню, тому дуже важливо для рятувальників нагадати про правила безпечного встановлення ялинки.

19:37 04.12.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень