A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Безпека життєдіяльності

Державна служба України з надзвичайних ситуацій інформує

Чадний газ – це невидимий та невідчутний отруйний газ, який виникає внаслідок неповного згоряння палива. Взимку, коли особливо активно використовуються різні джерела опалення, ризик отруєння чадним газом збільшується.

16:20 18.01.2024

Пізнавальний захід з дітьми дошкільного віку щодо правил безпеки життєдіяльності в Сквирському закладі дошкільної освіти № 2 «Малятко»

Рятувальники Білоцерківського районного управління провели пізнавальний захід з дітьми дошкільного віку щодо правил безпеки життєдіяльності в Сквирському закладі дошкільної освіти № 2 «Малятко».

16:00 18.01.2024

Державна служба України з надзвичайних ситуацій інформує

Підлітки проводять багато часу на вулиці. Часто зустрічі і прогулянки з друзями тривають до вечора. Тож важливо памʼятати про безпеку в темний час доби! Покажіть дітям ці зображення, щоб нагадати, як треба одягатися та поводитися, щоб бути видимими

13:17 05.01.2024

Урок безпеки

В наш час дуже важливо інформувати молоде покоління про те, як запобігти виникненню біди, як поводитись в екстремальних ситуаціях. Тому  представники Білоцерківського районного управління провели з відвідувачами Сквирської дитячої бібліотеки учнями провели бесіди по дотриманню пожежної безпеки зимовий період,  безпечної експлуатації електроприладів,  в побуті, поблизу водойм, під час знаходження небезпечних знахідок, проведені заняття з вмінь застосовувати первинні засоби пожежогасіння, роз’яснено всю небезпеку гри із сірниками та використання електротехніки без нагляду батьків.  Школярі уважно слухали, а по закінченню бесіди задавали питання   щодо дій в різних ситуаціях. Діти поділилися з знаннями правил пожежної безпеки які здобули в школі, та розповіли як батьки проводять з ними бесіду на протипожежну тематику, вивчили номери екстрених служб, порядок дій при пожежі та інших надзвичайних ситуаціях. Також кожному вручено листівки з макетами для конструювання паперових моделей пожежних автомобілів, які вони самостійно мали змогу вирізати, склеїти та залишити собі на згадку про візит рятувальників.

13:15 05.01.2024

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень