A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Акція «Запобігти! Врятувати! Допомогти!»

Дата: 26.09.2023 09:43
Кількість переглядів: 18

Одним із пріоритетних завдань ДСНС є запобігання надзвичайним ситуаціям. Відтак надзвичайники систематично проводять інформаційно-роз’яснювальну роботу з громадянами, роз’яснюючи, як уникнути біди та як правильно діяти, якщо вже вона сталася.

Тож фахівці Білоцерківського районного управління залучили до проведення роз'яснювальної роботи команду юних рятувальників Сквирського академічного ліцею  .

Юні рятувальники-пожежники закликали жителів дотримуватися правил пожежної безпеки в побуті, не спалювати суху рослинність та не провокувати пожеж в природних екосистемах, а також надавали співрозмовникам інформаційні пам’ятки на відповідну безпекову тематику.

Школярі із цікавістю допомагали рятувальникам у проведенні даної профілактичної роботи. Цього року вони вже ознайомлювалися із напрямками роботи працівників ДСНС, та спробували себе в ролі рятувальника-вогнеборця, а тепер вже і в ролі рятувальника-інспектора під час проведення профілактичної роботи з населенням.

Юні пожежні-рятувальники допомагають фахівцям ДСНС України проводити інформаційно-роз’яснювальну роботу з населенням. Розвиваємо культуру безпечного життя разом!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень