A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Новини

День Збройних Сил України

6 грудня - День Збройних Сил України. Сьогодні ми, учні 6-Б класу Сквирського академічного ліцею, вшановуємо тих, хто мужньо захищає рідну землю від ворога та вкотре переконуємося, що воїни ЗСУ є прикладом відваги та мужності, взірцем патріотизму для нас.

23:34 14.12.2023

Сюрприз-майстерня «Чарівний настрій від Святого Миколая»

День Святого Миколая є одним із найулюбленіших дитячих свят. Святий Миколай дарує малюкам усмішку та радість і водночас нагадує дітям про те, що варто бути чемними та слухняними. Українці вперше відзначають День Святого Миколая разом із більшістю християн світу. Завдяки календарній реформі церкви, дата свята відтепер є точнішою, а різдвяно-новорічний сезон починається раніше.

23:32 14.12.2023

"Українська хустка - берегиня вроди"

7 грудня українці традиційно відзначають Всесвітній День української хустки.Учні 3 Б класу Сквирського академічного ліцею №3 провели виховний захід "Українська хустка-берегиня вроди" (класний керівник Матвієнко І.В.)

23:31 14.12.2023

Акція "Привітай захисника"

До Дня Збройних Сил України 06 грудня у ліцеї "Перспектива" відбулася акція "Привітай захисника". ЗСУ – це меч і щит України, наша опора та захист. Найкращі сини та дочки України борються у Збройних силах за незалежність та свободу своєї Батьківщини. Уся шкільна родина зібрала подарунки для наших захисників та передала їх родинам військових. Висловлюємо подяку кожному захиснику та захисниці. Нехай Господь оберігає вас. Слава ЗСУ! Слава Україні!

23:17 14.12.2023

Національний тиждень читання

Джури рою "Козачата" Самгородоцького НВК Загурська Вікторія, Гальчинський Владислав, Тишкевич Вероніка завітали сьогодні до вихованців ЗДО з цікавими власними казками, розповідями про Національний тиждень читання та подарунками-книгами.

22:56 14.12.2023

День української хустки

7 грудня 2023 року учні 2 класу Горобіївського НВК з класним керівником Лебедик Г. І. доєдналися до святкування Дня української хустки. Діти малювали орнаменти українських хусток та робили фото в хустинах.

22:52 14.12.2023

Всесвітній день української хустки

Сьогодні, учні 4 класу Шамраївського НВК  (класний керівник Щипська В.С. ) доєдналися до відзначання Всесвітнього дня української хустки!

22:34 14.12.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень