A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Сюрприз-майстерня «Чарівний настрій від Святого Миколая»

Дата: 14.12.2023 23:32
Кількість переглядів: 17

День Святого Миколая є одним із найулюбленіших дитячих свят. Святий Миколай дарує малюкам усмішку та радість і водночас нагадує дітям про те, що варто бути чемними та слухняними. Українці вперше відзначають День Святого Миколая разом із більшістю християн світу. Завдяки календарній реформі церкви, дата свята відтепер є точнішою, а різдвяно-новорічний сезон починається раніше.

6 грудня 2023 року в актовій залі Сквирського центру дитячої та юнацької творчості відбулося свято для молодших вихованців «Сюрприз-майстерня від Святого Миколая». Ведуча заходу Агнеса Петросян, вихованка гуртка «Юні ведучі», із захопленням запросила всіх присутніх у світ творчості: діти співали пісні, танцювали, декламували віршики та повідомлення про Святого Миколая з інших країн, далі виконували завдання з чарівних мішечків, а вони були такі: побажати один одному гарного настрою, переглянути мультфільм про Миколая та дати відповіді на запитання вікторини, згадати добрі справи та записати їх на сердечку, зібрати зірочки про доброту та правила поведінки. А ще прикрасити печиво та новорічні іграшки на ялинку.

Приємно, що організаторам вдалося створити теплу, радісну та доброзичливу атмосферу. Кожен із присутніх мав можливість відчути її, отримати море позитиву. Дякуємо всім, хто долучився до проведення заходу.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень