A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Новини

3 грудня - Міжнародний день людей з інвалідністю

Поряд з нами живуть люди, фізичні можливості яких обмежені. Вони погано чують або глухі, мають порушення мовлення або німі, погано бачать або сліпі, погано або взагалі не рухаються. Люди з обмеженими можливостями – це ті, хто з певних причин не може повноцінно забезпечувати себе, доглядати за собою. Вони пристосовуються до життя як можуть, зі всіх своїх сил.

14:50 02.12.2020

Рятувальники Сквирщини проводять профорієнтаційну роботу серед майбутніх випускників шкіл

01 грудня 2020 року працівники Служби порятунку «101» завітали до старшокласників Сквирського навчально-виховного об’єднання № 5, аби зустрітися з майбутніми випускниками.

16:10 01.12.2020

Уроки-застереження «Ми за здоровий спосіб життя»

Сьогодні, 01 грудня,  у Всесвітній день боротьби зі СНІДом третьокласники  Рудянської філії  долучилися до  акціі в підтримку людей, які живуть з ВІЛ/СНІДом «Червону стрічку носять небайдужі». Класний керівник Якименко Н.В. донесла вихованцям цікаву та корисну інформацію про те, що потрібно знати, щоб вберегтися від ВІЛ, як толерантно ставитись до ВІЛ-інфікованих

14:06 01.12.2020

Не забудьмо ніколи

Усе менше і менше залишається живих свідків Голодомору. Тим важливіше берегти пам'ять про ті випробування, що випали на долю українців. І не лише берегти, а й переосмислювати, передаючи ці знання наступним поколінням.

11:52 30.11.2020

Ми пам’ятаємо

27 листопада, напередодні Всеукраїнської акції «Запали свічку пам’яті померлим від голоду», у Кривошиїнському НВО проходили заходи по вшануванню пам’яті жертв Голодомору  

08:42 28.11.2020

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень