A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Новини

Право батьків на вибір форми здобуття освіти дитиною під час поширення коронавірусної хвороби

Сьогодні в Україні є можливість навчатися як у традиційній формі, так і дистанційній, екстернатній або домашній. Відтепер батьки мають можливість обирати спосіб та форму навчання дитини, орієнтуючись на її потреби та захист.

14:09 17.11.2020

Про проведення в закладах освіти профілактичних та дезінфекційних заходів для запобігання поширенню коронавірусу COVID -19

Профілактичні заходи у закладах освіти організовано відповідно до постанови головного державного санітарного лікаря України від 22.08.2020 року №50 «Про затвердження протиепідемічних заходів у закладах освіти на період карантину у зв'язку поширенням коронавірусної  хвороби (COVID-19) сектор освіти інформує про те, що заклади освіти здійснюють свою діяльність з урахуванням необхідності забезпечення належних протиепідемічних заходів, спрямованих на запобігання ускладнення  епідемічної ситуації внаслідок поширення корона вірусної хвороби (COVID-19).

11:58 17.11.2020

День толерантності у Сквирській ЗОШ І-ІІІ ст. №3

Міжнародний день терпимості був оголошений ЮНЕСКО в листопаді 1995 року. Генеральна Асамблея запропонувала державам-членам щорічно 16 листопада відзначати Міжнародний день толерантності. Щоб досягти успіху в житті, не бути конфліктним, кожному варто сформувати у собі толерантність як рису характеру.

16:17 16.11.2020

Тиждень толерантності

З 10 по 16 листопада у рамках відзначення Міжнародного Дня толерантності (16 листопада) та з метою формування в учнів загальнолюдських моральних цінностей у Кривошиїнському НВО проходив Тиждень толерантності.

11:35 16.11.2020

Вітаємо з перемогою!

Вітаємо Котяй Соломію, Прохацьку Софію, Бойка Захарія, Кравченко Ірину, вихованців гуртка «Образотворче мистецтво» Сквирського районного центру дитячої та юнацької творчості (керівник Дубініна О.А.) з перемогою у районному етапі відкритого обласного конкурсу «Здорові діти – здорова нація» на призи ТОВ «Сквирський комбінат хлібопродуктів».

09:07 15.11.2020

Вебінар «Дистанційне навчання за новим положенням: виклики, практики, перспективи»

12 листопада 2020 року Сквирським районним центром професійного розвитку педагогічних працівників було проведено вебінар «Дистанційне навчання за новим положенням: виклики, практики, перспективи» для педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти Сквирщини.

09:51 13.11.2020

Ми обираємо здоров’я!

Бути здоровим наразі у нас сучасно. Учні, вчителі та  батьки Горобіївського НВК злагоджено пропагують  здоровий спосіб життя. Всі люблять багато часу проводити на свіжому повітрі, займатися фізичною культурою та спортом, а також дотримуються правил здорового харчування.

14:13 12.11.2020

Оголошення!

Сквирський районний центр професійного розвитку педагогічних працівників запрошує до співпраці адміністрацію та педагогічних працівників закладів освіти.

14:00 12.11.2020

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень