A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Новини

Майстер-клас з писанкарства

Писанка – особливий вид мистецтва, який корінням сягає ще в дохристиянські часи. Водночас це чарівна окраса великоднього кошика. Розфарбоване яйце не просто радість для ока, не лише красивий атрибут свята, це глибокий символізм, коли кожна позначка сповнена певного значення, а також особлива енергія давньої традиції.

12:25 03.04.2023

Мистецько-патріотичний захід «Незламний дух нескореної нації»

01 квітня 2023 року на Площі Героїв Небесної сотні в місті Сквира відбувся мистецько-патріотичний захід «Незламний дух нескореної нації», на підтримку Збройних Сил України, присвячений річниці визволення Київщини від російських загарбників. Уся родина Сквирського академічного ліцею взяла активну участь у благодійній ярмарці для збору коштів на ЗСУ. Щира подяка усім, хто підтримав нас у цій благодійній акції!

12:18 03.04.2023

Мистецько-патріотичний захід "Незламний дух нескореної нації"

01 квітня 2023 року Сквирський академічний ліцей "Перспектива" активно долучився до мистецько-патріотичного заходу «Незламний дух нескореної нації», на підтримку Збройних Сил України, який був присвячений річниці визволення Київщини від російських загарбників

12:05 03.04.2023

Благодійна ярмарка

Учні, батьки, педагоги Сквирського ЗЗСО №3 активно долучилися до благодійного заходу!

12:02 03.04.2023

Благодійний захід

01 квітня 2023 року вихованці та педагоги Сквирського центру дитячої та юнацької творчості долучилися до благодійного заходу, присвяченому річниці визволення Київської області від російської окупації. Всі бажаючі мали змогу придбати прикраси до Великодня, сувеніри та різні вироби, виготовлені вихованцями нашого закладу. Всі кошти, зібрані впродовж ярмарки-продажу, передані на потреби ЗСУ.

11:51 03.04.2023

Зустріч з письменницею

30 березня 2023 року відбулася зустріч старшокласників ліцею "Перспектива" з талановитою письменницею, поетом Сквирщини - Людмилою Процюк-Щербатюк. Учні з цікавістю слухали розповідь Людмили Володимирівни про те, як вона стала літератором, її життєвий шлях. Із захопленням читали та обговорювали вірші і прозові твори автора.

11:38 03.04.2023

Вільні духом і хоробрі серцем

31 березня 2023 року до річниці визволення Київщини від російських загарбників у Пустоварівському НВК було проведено загальношкільну лінійку пам'яті "Вільні духом і хоробрі серцем", уроки пам' яті: "Україна - нація незламних", "Героями не народжуються. Героями стають", "Міста Героїв. Київщина. Тут народжується хоробрість", години спілкування: "Для кожного з нас тепер є" до" і "після", "Випускниця Пустоварівської школи, жителька села Надія Поштарук - волонтерка за покликом душі". Діти поклали квіти до пам'ятної дошки випускника закладу Савуляка Володимира, який загинув за неподільність рідної землі. Хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих у війні, пригадали події, які відбулися протягом року, висловили подяку ЗСУ, волонтерам

11:32 03.04.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень