A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Новини

Засідання професійної спільноти логопедів закладів дошкільної освіти

24 березня 2023 року на базі Сквирського центру професійного розвитку педагогічних працівників відбулось засідання професійної спільноти логопедів закладів дошкільної освіти. Учасниками заходу стали логопеди ЗДО та вихователі дитячих садочків.

12:31 24.03.2023

Етап «Ліга дружніх» у рамках проєкту «Українська ліга «Здорова Україна» у Сквирському ЗЗСО №3

У Сквирському закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №3 імені Петра Тисьменецького Сквирської міської ради з 13 березня по 24 березня 2023 року проходив перший етап обласних спортивних ігор серед дітей – «Ліга дружніх» у рамках проєкту «Українська ліга «Здорова Україна»».

12:15 24.03.2023

Етап "Ліга дружніх" обласних спортивних ігор серед дітей "Учнівська ліга "Здорова Україна" в Сквирському академічному ліцею

У Сквирському академічному ліцеї розпочався фізкультурно-оздоровчий захід «Учнівська ліга «Здорова Україна», який проводиться відповідно до модельної навчальної програми "Фізична культура. 5-6 класи" для закладів загальної середньої освіти.

18:15 23.03.2023

Щорічний міжнародний флешмоб "Lots of Socks"!

21 березня - всесвітній День людей із синдромом Дауна. Цього дня, увесь світ привертає до себе увагу, вдягаючи кольорові шкарпетки, аби хоч трішки зрозуміти, як реагують навколишні на особливих діток та дорослих. Учасники патріотичної гри "Джура", рій "Мудрі горностаї" Сквирського НВК долучились до міжнародного флешмобу.

18:00 23.03.2023

Розвиваємо культуру безпечного життя разом!

Команда ДЮРП Сквирського академічного ліцею «Перспектива» разом з рятувальниками Білоцерківського РУ провели профілактичний рейд серед населення міста Сквира, метою якого стало проінформувати громадян усіх вікових категорій про дотримання основних правил пожежної безпеки у побуті, в черговий раз нагадати про дії при оголошенні сигналу "Повітряної тривоги", у разі виявлення підозрілих предметів та щодо заборони випалювання сухої рослиннсті.

17:53 23.03.2023

Етап "Ліга дружніх" обласних спортивних ігор серед дітей "Учнівська ліга "Здорова Україна" в Сквирському ліцеї "Перспектива"

У березні 2023 року у Сквирському академічному ліцеї ІТ "Перспектива" відбувся етап «Ліга дружніх» обласних спортивних ігор серед дітей «Учнівська ліга «Здорова Україна».

16:08 23.03.2023

Медіакампанія "Міста Героїв"

21 березня 2023 року стартувала медіакампанія під назвою «Міста Героїв», приурочена до річниці звільнення півночі України від російських окупантів (Концепція міститься за посиланням: https://drive.google.com/drive/folders/1-NlJvAtooYyF0Unf1C7dVTZAlPFKXjFq?usp=share_link ) Саме 21 березня завершилася битва за Мощун, яка мала велике значення для захисту столиці, а загалом, починаючи з березня 2022 року, упродовж місяця було звільнено понад 1000 населених пунктів у Київській, Сумській та Чернігівській областях, серед них такі міста-герої, як Буча, Гостомель, Бородянка, Ірпінь, Тростянець, Охтирка, Суми, Чернігів. Центром цієї кампанії мають стати не тільки ці та інші населені пункти, але і їх мешканці, які чинили опір окупантам. Основна мета кампанії – вшанування пам’яті вже відомих героїв та оприлюднення на широку аудиторію невідомих історій опору, оборони і захисту наших територій та імен народних героїв, яких має знати вся Україна (бійці тероборони, партизани, медики, волонтери, працівники служби надзвичайних ситуацій, журналісти, транспортники, освітяни та інші.

20:06 22.03.2023

Гра-квест "Вода - еліксир життя"

22 березня 2023 року для учнів 8 класу Сквирського НВК "ЗЗСО І-ІІІ ст.√5-ЗДО"  вчителька хімії Дерій І.В. провела гру – квест "Вода – еліксир життя". Щороку 22 березня відзначається Всесвітній День води. Це свято було започатковане для вирішення глобальних проблем нестачі питної води на планеті та збереження водних ресурсів. Генеральна Асамблея Організації Об’єднаних Націй прийняла резолюцію від 22 лютого 1993 року, оголосивши 22 березня Всесвітнім днем водних ресурсів. Згідно рекомендацій Конференції ООН з охорони навколишнього середовища і розвитку, цей день почали відзначати з 1993 року. Починаючи з 2000 року кожний Міжнародний день води присвячується певній темі.

20:03 22.03.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень