A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Новини

Випускний - 2023

Урочисто і яскраво пройшло випускне свято у Сквирському ЗЗСО №3. Єдина шкільна стежина для наших одинадцятикласників розходиться у різні напрямки та перед ними відкриваються тисячі доріг, де кожен з них обере свій особистий життєвий шлях.

12:40 03.07.2023

Випускний/2023 у Сквирському ЗЗСО №1

Любі наші випускники,не всі разом ми зібралися на Випускному, адже життя склалося так, що половина з вас за кордоном.Не легкі шкільні роки були на вашому шляху, пандемія, війна, повітряні тривоги, та ви все пройшли.І, сьогодні , ми щиро вітаємо вас з Випускним і закінченням школи! Від душі бажаємо залишити у своєму серці яскраві, веселі та радісні спогади зі шкільного життя, взяти з собою впевненість, рішучість, цілеспрямованість, красиву мрію і добру надію в нову дорогу!Все буде Україна!

12:30 03.07.2023

Випускний 2023

Кожен випуск залишає слід в історії нашого навчального закладу. Цьогорічні випускники будуть не тільки в нашій пам’яті, а й історії України. Війна внесла багато коректив в життєві плани, а особливо в плани тих, хто стоїть на порозі дорослого життя. Завдяки нашим героям-захисникам свято вручення свідоцтв відбулося та минуло без повітряних тривог.

12:25 03.07.2023

Випускний 2023

В Самгородоцькому НВК відбулося зворушливе та важливе свято - «#ВИПУСКНИЙ_2023»!

12:23 03.07.2023

#День_Конституції_на_Київщині

Щирі вітання вихованцям Сквирського центру дитячої та юнацької творчості – переможцям та призерам обласної онлайн-виставки дитячих малюнків з нагоди Дня Конституції України «Оберіг держави і нації»: Дар’ї Мельник, гурток «Образотворче мистецтво» (керівник Марина Нешпор) – І місце, Анастасії Іващенко, народна студія декоративного розпису «Цвіт папороті» (керівник Ігор Кучанський) – ІІ місце, Соломії Котяй, гурток «Образотворче мистецтво» (керівник Оксана Дубініна) – ІІІ місце.

09:32 03.07.2023

Відкриття дитячого майданчика

28 червня 2023 року у Сквирському ЗДО №6 «Ромашка»  відбулося урочисте відкриття нового дитячого ігрового майданчика.

09:30 03.07.2023

День домашніх улюбленців

28 червня 2023 року у Сквирському центрі дитячої та юнацької творчості відбувся День домашніх улюбленців. Розпочався захід із веселої руханки. Вихованці подивилися відео про Червону книгу, відгадували загадки про домашніх улюбленців та визначали тварин яким належать голоса та звуки.

09:28 03.07.2023

Заняття на тему «Правила поводження з вибухонебезпечними предметами. Правила дій та реагування на небезпеку в умовах війни»

У рамках реалізації проєкту «Spirit of soccer Ukraine» за сприяння та підтримки Асоціації аматорського футболу України, Української асоціації футболу та Міжнародної організації «Spirit of Soccer», Київської обласної асоціації футболу, Богдан Лінчук, керівник гуртка «Футбол» Сквирського ЦДЮТ, провів заняття на тему «Правила поводження з вибухонебезпечними предметами. Правила дій та реагування на небезпеку в умовах війни», основною метою якого є: в ігровій формі навчити дітей правильно реагувати на небезпеку; знати поступовість своїх дій, які можуть врятувати життя; приділити увагу психологічно-емоційному стану дітей. Головний посил – ТРИМАЙСЯ ПОДАЛІ, НЕ ТОРКАЙСЯ ТА ПОВІДОМЛЯЙ!

09:24 03.07.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень