A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Пліч-о-пліч 2023/2024 н.р

Шкільний етап всеукраїнських змагань "Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги" у Сквирському академічному ліцеї "Перспектива"

26 січня 2024 року у Сквирському академічному ліцеї інформаційних технологій “Перспектива“ відбулись змагання І етапу з Футзалу серед команд 5-6 класів у рамках «Пліч-о-пліч» Всеукраїнських шкільних ліг. Команди грали злагоджено, демонструючи гарну техніку та волю до перемоги! Серед учасників панувала дружня та злагоджена змагальна атмосфера!

22:42 02.02.2024

Шкільний етап всеукраїнських змагань "Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги" у Сквирському академічному ліцеї "Перспектива"

30 січня 2024 року у Сквирському академічному ліцеї інформаційних технологій “Перспектива“ відбулись змагання І етапу зі Спортивного орієнтування серед команд 5-7 класів у рамках «Пліч-о-пліч» Всеукраїнських шкільних ліг. Учні змогли гарно і швидко зорієнтуватися і правильно знайти усі контрольні пункти. Учасники продемонстрували волю до перемоги та дружню змагальну атмосферу, а головне, отримали море позитивних емоцій!

22:30 02.02.2024

Шкільний етап всеукраїнських змагань "Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги" у Сквирському академічному ліцеї "Перспектива"

29 січня 2024 року у Сквирському академічному ліцеї інформаційних технологій “Перспектива“ відбулись змагання І етапу з волейболу серед дівчат у рамках «Пліч-о-пліч» Всеукраїнських шкільних ліг. Команди продемонстрували чудову гру, волю до перемоги та дружню змагальну атмосферу! Далі буде...

22:25 02.02.2024

Шкільний етап всеукраїнських змагань "Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги" у Сквирському академічному ліцеї №3

З 22 по 29 січня 2024 року у Сквирському академічному ліцеї №3 відбувся І етап #Всеукраїнських_шкільних_ ліг#Пліч_о_пліч# згідно  регламенту було проведено такі види фізичної діяльності: баскетбол, волейбол, футзал та спортивне орієнтування. Діти охоче та завзято приймали участь, отримали задоволення від колективної рухової активності, зарядились енергією та гарним настроєм. Дякуємо нашим ліцеїстам🤗за активну участь та толерантне ставлення одне до одного👍

22:08 02.02.2024

Шкільний етап всеукраїнських змагань "Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги" у Горобіївському НВК

У Горобіївському НВК проходить шкільний етап всеукраїнських змагань "Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги" під гаслом «Разом переможемо». 25 січня 2024 року відбулися змагання з волейболу між командами дівчаток 7-8 класів

22:05 02.02.2024

Шкільний етап всеукраїнських змагань "Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги" у Горобіївському НВК

30 січня 2024 року юнаки 9 класу Горобіївського НІК взяли участь в І етапі змагань "Пліч-о-пліч" Всеукраїнські шкільні ліги з баскетболу, які проходять у рамках проєкту «Пліч-о-пліч» за ініціативи Президента України Володимира Зеленського під гаслом "РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО"!

22:00 02.02.2024

Шкільний етап всеукраїнських змагань "Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги" у Самгородоцькому НВК

23-26 січня у Самгородоцькому НВК відбувся шкільний етап всеукраїнських змагань "Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ігри" згідно з регламентом з баскетболу. Участь взяли учні 6-11 класів. Ігри пройшли весело, цікаво. Дякуємо вчителю фізичного виховання Кравченку В.С. за організацію та проведення змагань. #разомпереможемо #плічопліч #scl #шкільніліги #КИЇВЩИНА_шкільні_ліги #Самгородоцький_НВК

16:51 02.02.2024

Шкільний етап всеукраїнських змагань "Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги" у Оріховецькій філії

Протягом минулого тижня в Оріховецькій філії Сквирського академічного ліцею №2 пройшов шкільний етап Всеукраїнського фізкультурно- оздоровчого заходу в рамках ініціативи "Пліч-о-пліч". Проведені змагання з футзалу , волейболу та баскетболу були емоційно насичені та веселими, приносили кожному учаснику здоровий дух та позитивні емоції.

16:02 02.02.2024

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень