A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Пліч-о-пліч 2023/2024 н.р

Шкільний етап всеукраїнських змагань "Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги" у Антонівському НВК

30 січня 2024 року проведено шкільний етап "Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги". Учні провели змагання з волейболу. Взяли участь дві команди "Круті" та "Сміливі". Для учасників свята пролунав Гімн "Пліч-о-пліч". Керівник педагог-організатор та вчитель фізичного виховання Гладун О.С.

15:48 02.02.2024

Шкільний етап всеукраїнських змагань "Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги" у Рудянській філії

В рамках проєкту "Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги"  у Рудянській філії Шамраївського НВК пройшов І  етап Всеукраїнських шкільних  ігор під керівництвом вчителя фізичної культури Коляди Інни Анатоліївни.

15:45 02.02.2024

Шкільний етап всеукраїнських змагань "Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги" у Сквирському академічному ліцеї "Перспектива"

26 січня 2024 року у Сквирському академічному ліцеї інформаційних технологій “Перспектива“ відбулись змагання І етапу з черліденгу у номінації чер-данс-фрістайл у рамках «Пліч-о-пліч» Всеукраїнських шкільних ліг. Команди створили феєричну та дружню змагальну атмосферу! Задоволення отримали як учасниці так і глядачі! 

14:24 01.02.2024

Шкільний етап всеукраїнських змагань "Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги" у Пустоварівській гімназії

У рамках проєкту "Пліч-о-Пліч" 26 січня в Пустоварівській гімназії пройшов шкільний етап  Всеукраїнських шкільних  ігор під керівництвом учителя фізичної культури Волкотруба Олександра Віталійовича.  Хлопці  5 - 6 класів залюбки, з гарним настроєм узяли участь у змаганнях з футзалу

15:12 29.01.2024

Шкільний етап всеукраїнських змагань "Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги" у Буківському НВК

В рамках проєкту "Пліч-о-Пліч" з 22 по 26 січня у Буківському НВК пройшов шкільний етап Всеукраїнських шкільних ігор під керівництвом вчителя фізичної культури Калуцького Анатолія Володимировича з таких видів спорту : баскетбол🏀, волейбол🏐 та футзал⚽. Учні 5-9 класів з легкістю опановували складні елементи ігор🤾⛹️ ⚽та зарядилися👫 позитивними емоціями.

15:07 29.01.2024

Шкільний етап всеукраїнських змагань "Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги" у Сквирському НВК

23 -26 січня у Сквирському  НВК "ЗЗСО І-ІІІст. №5 - ЗДО" відбувся шкільний етап всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ігри» згідно з регламентом з таких видів спорту:  футзал, волейбол, баскетбол, спортивне орієнтування.

15:02 29.01.2024

І етап змагань "Пліч-о-пліч" Всеукраїнські шкільні ліги з волейболу у Сквирському академічному ліцеї

25 січня 2024 року юнаки 9 класів Сквирського академічного ліцею взяли участь у І етапі змагань "Пліч-о-пліч" Всеукраїнські шкільні ліги з волейболу , які проходять у рамках проєкту «Пліч-о-пліч» за ініціативи Президента України Володимира Зеленського під гаслом "РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО"!

01:20 26.01.2024

Шкільний етап всеукраїнських змагань "Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги" у Шамраївському НВК

У Шамраївському НВК здобувачі освіти долучились до проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги», який проходить за ініціативи Президента України Володимира Зеленського.

22:46 25.01.2024

Проведення шкільного етапу всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» в Дулицькій філії Шамраївського НВК

З 15 по 22 січня 2024 року в Дулицькій філії Шамраївського НВК відбувся шкільний етап Всеукраїнських змагань серед учнів 7-9 класів Ініціатива "Пліч-о-пліч" (за підтримки Президента України Володимира Зеленського). Наш заклад сприяє впровадженню зазначених у Стратегії розвитку фізичного виховання та спорту інструментів для залучення учнівської молоді до рухової активності і спорту та долучилися до проведення спортивно-масових та спортивних заходів у нашому освітньому закладі. Вчителем фізичної культури, Віктором Біляком, було проведено такі види активності, а саме: ЗФП, футзал,  баскетбол, волейбол. Комплексні види спорту допомагають дітям вчитися перемагати разом та підтримувати один одного

22:37 25.01.2024

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень