A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Новини

Підведено підсумки Всеукраїнського фестивалю-конкурсу сценічних та карнавальних паперових костюмів «Стильний папір»

Підведено підсумки Всеукраїнського фестивалю-конкурсу сценічних та карнавальних паперових костюмів «Стильний папір» організаторами якого стали Український державний центр позашкільної освіти та Центр творчості дітей та юнацтва Галичини міста Львова. У фестивалі-конкурсі взяли участь вихованці (учні) закладів позашкільної, загальної середньої освіти та інших закладів освіти України. Цьогоріч надійшло 335 творчих робіт з 19 областей України, а саме: Волинської, Вінницької, Донецької, Дніпропетровської, Житомирської, Закарпатської, Івано-Франківської, Київської, Львівської, Миколаївської, Полтавської, Рівненської, Сумської, Тернопільської, Харківської, Чернігівської, Черкаської, Чернівецької та Хмельницької області.

18:00 22.03.2023

Перемоги вихованців Центру творчості у Міжнародних конкурсах

У лютому 2023 року вихованці вокальної студії «Сузір’я» Сквирського центру дитячої та юнацької творчості взяли участь у Міжнародному дистанційному двотуровому конкурсі творчої учнівської та студентської молоді та дорослих виконавців «Я ЛЮБЛЮ УКРАЇНУ» та Міжнародному патріотичному дистанційному конкурсі учнівської та студентської творчої молоді та дорослих виконавців «УКРАЇНА НЕСКОРЕНА КРАЇНА».

17:57 22.03.2023

Всесвітній день води

Третій день Тижня екології у Кривошиїнському НВК співпав із Всесвітнім Днем води, який відзначають 22 березня. Учні 8 та 11 класу, разом із учителькою біології Завертайло О. В. та ученицею 11 класу Павлівською Тетяною, мали змогу переконатися, що цьогорічне гасло Дня води "Станьте тими змінами, які ви хочете бачити у світі" стосуються саме їх - молоді XXI століття, відбудовників України 

17:47 22.03.2023

Загальношкільна толока

22 березня 2023 року з метою приведення до належного стану території Горобіївського НВК, проведення весняних заходів з благоустрою та санітарної очистки території закладу було організовано загальношкільну толоку з прибирання пришкільної території. Діти та дорослі завзято працювали. Біля школи прибрано, чисто. Дякуємо батькам, що доєдналися до нас.

17:45 22.03.2023

Зустріч дітей із рятувальниками

До 7-ї Державної пожежної-рятувальної частини м. Сквира завітали учні Сквирського НВО №5. Дітям показали техніку, обладнання та спорядження, за допомогою, яких проводиться ліквідація надзвичайних ситуацій. Школярі мали  можливість сфотографуватись біля пожежного автомобілю і посидіти у ньому,  а також подати воду з пожежного ствола на гасіння умовної пожежі . За спільно проведений час пролунало багато корисної інформації, у тому числі згадали і про дії у випадку повітряної тривоги та обстрілів. А також не забули наголосити на правилах поведінки під час виявлення вибухонебезпечних предметів. Під час заходу дітлахи і ставили питання рятувальникам. Зустріч дітей із рятувальниками подарувала їм позитивні емоції та незабутні враження, а також знання, які обов’язково допоможуть у майбутньому уникати небезпечних ситуацій.

15:56 22.03.2023

Майстер-клас вчителів фізичної культури на тему «Навчання техніки у видах легкої атлетики та метання»

21 березня 2023 року на базі центру професійного розвитку педагогічних працівників в онлайн режимі відбулися майстер-класи вчителів фізичної культури Сквирського ЗЗСО І-ІІІ ступенів імені Петра Тисьменецького Лілії Володимирівни Арендар та Олени Сергіївни Фартушної.

15:38 22.03.2023

Етап "Ліга дружніх" обласних спортивних ігор серед дітей "Учнівська ліга "Здорова Україна" в Сквирському ЗЗСО №1

17 березня 2023 року, учні 5 класу Сквирського ЗЗСО №1, продовжили етап "Ліга дружніх", це спортивні ігри серед дітей " Українська ліга "Здорова Україна".Четвертим модулем було обрано рухливі ігри.Вчитель- Боярський Олександр Борисович. 

15:31 22.03.2023

Тиждень екології в Кривошиїнському НВК

21 березня 2023 року, другий день Тижня екології у Кривошиїнському НВК ознаменувався висадкою квітів біля школи. Учні 6 та 8 класів, разом з учителями Ткаченко Л. В. та Насанчук І. І. прибрали клумбу та висадили на ній цибулини ірисів

15:18 22.03.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень