A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Безпека життєдіяльності

СКАЗ: Що варто знати і як уберегтися

Сказ – особливо небезпечне інфекційне захворювання, спільне для тварин і людей, спричиняється нейротропним вірусом сказу Rabies virus.

23:13 26.02.2024

Рятувальники влаштували в дитячому садочку справжню «квест кімнату»

Правилам пожежної безпеки слід навчати змалку: розповідати дітям чому вогонь - це небезпечно і до яких наслідків можуть призвести ігри з ним. Рятувальники Білоцерківського районного управління взялися за підготовку майбутніх юних рятувальників та провели  навчання дошкільнят Сквирського закладу дошкільної освіти № 6 «Ромашка» основам безпеки життєдіяльності та пожежної безпеки. Захід розпочали із умовної евакуації із задимленого приміщення будинку, після чого за допомогою штучного вогнегасника дітлахи мали змогу погасити умовне загорання, що неабияк захопило їх.

16:09 19.02.2024

Урок безпеки

В наш час дуже важливо інформувати молоде покоління про те, як запобігти виникненню біди, як поводитись в екстремальних ситуаціях. Тому  представники Білоцерківського районного управління провели бесіди з школярами Сквирського академічного ліцею по дотриманню пожежної безпеки зимовий період,  безпечної експлуатації електроприладів,  в побуті, поблизу водойм, під час знаходження небезпечних знахідок, проведені заняття з вмінь застосовувати первинні засоби пожежогасіння, роз’яснено всю небезпеку гри із сірниками та використання електротехніки без нагляду батьків.  Учні уважно слухали, а по закінченню бесіди задавали питання   щодо дій в різних ситуаціях. Діти поділилися з знаннями правил пожежної безпеки які здобули в школі, та розповіли як батьки проводять з ними бесіду на протипожежну тематику, вивчили номери екстрених служб, порядок дій при пожежі та інших надзвичайних ситуаціях.

21:30 13.02.2024

Вустами дітей! Правила, що рятують життя!

Вустами дітей! Правила, що рятують життя! Маєте в будинку пічне опалення? А ви знаєте, яких правил безпеки при цьому необхідно дотримуватися? Дивіться поради від наших пожежних-рятувальників та обігрівайте житло безпечно!

21:22 13.02.2024

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень