A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Безпека життєдіяльності

Педагогічні збори

Рятувальники Білоцерківського РУ ГУ ДСНС України у Київській області спільно із адміністрацією Сквирського закладу загальної середньої освіти № 1 ім. М. Ольшевського Сквирської міської ради провели педагогічні збори під час яких вкотре довели до вчителів сумну статистику збільшення пожеж в Україні та на Київщині, основні. Поряд з цим наголошено на небезпеку яка чатує на дітей у приватних домівках та на вулиці, а саме: небезпеку газових та електроприладів, систем пічного опалення, перебування на кризі, пустощі з вогнем та інших небезпек характерних для осінньо-зимового пожежонебезпечного періоду. Зважаючи на наближення Новорічних та Різдвяних свят, роз’яснено алгоритм дій при виявленні вибухонебезпечних та схожих на них предметів, а також використання піротехнічної продукції їхніми дітьми.

09:49 10.01.2022

В рамках акції «Запобігти, врятувати, допомогти!»

В рамках  акції «Запобігти, врятувати, допомогти!» працівниками Білоцерківського РУ ГУ ДСНС було проведено урок пожежної безпеки щодо дій у разі виникнення пожежі серед учнів Сквирського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №1 ім. М. Ольшевського Сквирської міської ради Київської області .

09:39 10.01.2022

Педагогічні збори

Рятувальники Білоцерківського РУ ГУ ДСНС України у Київській області спільно із адміністрацією Сквирського навчально-виховного комплексу "заклад загальної середньої освіти і - ііі ступенів №5 - заклад дошкільної освіти" Сквирської міської ради Київської області провели педагогічні збори.

09:34 10.01.2022

В рамках акції «Запобігти, врятувати, допомогти!»

В рамках  акції «Запобігти, врятувати, допомогти!» працівниками Білоцерківського РУ ГУ ДСНС було проведено урок пожежної безпеки щодо дій у разі виникнення пожежі серед учнів Сквирського навчально-виховного  комплексу «Заклад загальної середньої освіти  I-III ступенів №5 – заклад дошкільної освіти» Сквирської міської ради Київської області.

10:00 16.12.2021

Акція «Запобігти, врятувати, допомогти!»

В рамках  акції «Запобігти, врятувати, допомогти!» працівниками Білоцерківського РУ ГУ ДСНС було проведено урок пожежної безпеки щодо дій у разі виникнення пожежі серед учнів Буківського навчально-виховного комплексу Сквирської міської ради.

13:48 09.12.2021

Білоцерківський РУ ГУ ДСНС інформує

Рятувальники Білоцерківського РУ ГУ ДСНС України у Київській області довели до працівників Чубинецького НВК сумну статистику збільшення пожеж в Україні та на Київщині, основні.

13:49 07.12.2021

Акція «Запобігти, врятувати, допомогти!»

В рамках  акції «Запобігти, врятувати, допомогти!» працівниками Білоцерківського РУ ГУ ДСНС було проведено урок пожежної безпеки щодо дій у разі виникнення пожежі серед учнів Сквирського закладу загальної середньої освіти № 3.

15:43 03.12.2021

Білоцерківський РУ ГУ ДСНС інформує

Рятувальники Білоцерківського РУ ГУ ДСНС України у Київській області спільно із адміністрацією Сквирського закладу загальної середньої освіти № 3 провели педагогічні збори під час яких вкотре довели до вчителів сумну статистику збільшення пожеж в Україні та на Київщині, основні.

15:27 03.12.2021

Білоцерківський РУ ГУ ДСНС інформує

Рятувальники Білоцерківського РУ ГУ ДСНС України у Київській області спільно із адміністрацією Сквирського академічного ліцею інформаційних технологій «Перспектива» Сквирської міської ради провели педагогічні збори під час яких вкотре довели до вчителів сумну статистику збільшення пожеж в Україні та на Київщині, основні.

09:42 01.12.2021

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень