A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Безпека життєдіяльності

Білоцерківський РУ ГУ ДСНС інформує

Шановні громадяни  сьогодні більшість з вас переходить на користування пічним опаленням, разом з цим почастішали випадки виникнення пожеж є через несправності  пічного опалення  та порушення правил його експлуатації.

09:36 01.12.2021

Білоцерківський РУ ГУ ДСНС інформує

Рятувальники Білоцерківського РУ ГУ ДСНС України у Київській області спільно із адміністрацією Сквирського академічного ліцею № 2 провели педагогічні збори під час яких вкотре довели до вчителів сумну статистику збільшення пожеж в Україні та на Київщині, основні.

15:17 30.11.2021

Популяризація навчальних закладів ДСНС

В рамках Тижня безпеки життєдіяльності рятувальники Білоцерківського РУ ГУ ДСНС з учнями старших класів Шамраївського НВК провели бесіди по дотриманню пожежної безпеки осінньо-зимовий період,  безпечної експлуатації електроприладів,  в побуті, під час знаходження небезпечних знахідок, проведені заняття з вмінь застосовувати первинні засоби пожежогасіння, роз’яснено всю небезпеку гри із сірниками та використання електротехніки без нагляду батьків.

09:32 23.11.2021

В рамках акції «Запобігти, врятувати, допомогти!»

В рамках  акції «Запобігти, врятувати, допомогти!» працівниками Білоцерківського РУ ГУ ДСНС було проведено урок пожежної безпеки щодо дій у разі виникнення пожежі серед учнів Шамраївського НВК.

09:13 19.11.2021

Акція «Запобігти. Врятувати. Допомогти»

В рамках  акції «Запобігти, врятувати, допомогти!» працівниками Білоцерківського РУ ГУ ДСНС було проведено урок пожежної безпеки щодо дій у разі виникнення пожежі серед учнів Антонівського НВК.

13:45 18.11.2021

Акція «Запобігти, врятувати, допомогти!»

В рамках  акції «Запобігти, врятувати, допомогти!» працівниками Білоцерківського РУ ГУ ДСНС було проведено урок пожежної безпеки щодо дій у разі виникнення пожежі серед вихованців Тхорівської початкової школи та закладу дошкільної освіти.

15:07 17.11.2021

ГУ ДСНС України у Київській області ПОПЕРЕДЖАЄ!

Шановнi батьки!  Життя  дiтей  у Ваших руках!  Отож,  звертаюся до Вас: не залишайте дiтей без нагляду дорослих, роз'яснюйте їм про небезпеку пустощiв з вогнем! Обмежте користування дiтей газовими та електрич-ними приладами,  зберiгайте сiрники та запальнички в недоступних для них мiсцях! Пам'ятайте: лише ваша постiйна увага й турбота допоможуть уникнути виходу з-пiд контролю вогненної стихiї та  убезпечити  життя  ваших нащадкiв!»

13:55 03.11.2021

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень