A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Акція "16 днів проти насильства" 2023

Акція «Квітка батьківської любові»

30 листопада 2023 року , в рамках акції «16 днів проти насилля», в ліцеї "Перспектива" пройшла акція «Квітка батьківської любові». Батьки разом з дітьми намалювали, виготовили найулюбленіші квіти і на них написали слова вираження своєї любові до дітей. Адже сім'я для дитини має бути взірцем людяності та доброти. Дякуємо усім хто приєднався до акції.

15:56 03.12.2023

Колаж "Наші долоньки проти насильства"

Щорічно, з 25 листопада до 10 грудня включно, в Україні проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства». Учні 4 класу Горобіївського НВК створили колаж "Наші долоньки проти насильства", переглянули мультфільм "Ти поліція". Булінг у школі".

15:53 03.12.2023

«Світ без насильства»

28-29 листопада 2023 року, в рамках акції "16 днів проти насильства", з метою профілактики правопорушень та злочинності в учнівському середовищі і виховання загальнолюдських моральних цінностей з учнями 5 - 8 класів Сквирського академічного ліцею "Перспектива" були проведені заняття «Світ без насильства», «Знати, щоб жити», «Ми проти насильства», в ході яких учні розширили знання щодо проявів насильства, вчилися розрізняти види насилля, аналізуючи різні життєві моменти та розробляли стратегії поведінки в ситуаціях ризику.

15:51 03.12.2023

Зустріч з інспекторами ювенальної превенції

В рамках акції «16 днів проти насильства» та з метою попередження насильства для учнів 6 класу Шамраївського НВК проведено зустріч з поліцейським офіцером громади Колосовим В.О., лейтенантом поліції Толяровським Д.І. та зі старшим інспектором ювенальної правенції Сквирського ВП ГУНП в Київській області Чумак Н.Д. На занятті здобувачі освіти розширили свої знання щодо протидії насильству, ознайомилися з його видами та відповідальністю за вчинення таких дій.

15:28 03.12.2023

Відео проект "СНІД: подумай про майбутнє - обери життя"

Учні 10-Б класу Сквирського академічного ліцею №3 ( класний керівник Фареник Ю.С.) до Всесвітнього дня боротьби з СНІДом виконали відео проект на тему "СНІД: подумай про майбутнє - обери життя". Діти розповіли про цікаві та корисні факти цього захворювання.

14:46 03.12.2023

Година спілкування «Ні - насильству над жінками»

У рамках акції «16 днів проти насилля» соціальним педагогом Сквирського академічного ліцею №3 Фареник Ю.С. була проведена година спілкування з унями 8-А класу «Ні - насильству над жінками». Учні мали можливість обговорити тему насильства та виконати різноманітні вправи, однією з яких була «Ця рука нікого не вдарить».

14:32 03.12.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень