A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Сквирської міської ради

Акція "16 днів проти насильства" 2023

Інтерактивний захід "Світ без насильства"

З учнями 7-А класу Сквирського академічного ліцею проведено інтерактивний захід "Світ без насильства". Працюючи в групах, діти доводили необхідність нести відповідальність за власну поведінку, вміти захистити себе, свою гідність і свої права; навчитися не ображати інших, бути ввічливими, жити в мирі та дружбі.

19:59 06.12.2023

Інтелектуально-розважальна гра «Правовий QUIZ”

05 грудня 2023 року учні 9 класу Сквирського академічного ліцею "Перспектива" на уроці правознавства взяли участь у інтелектуально-розважальній грі до Тижня права «Правовий QUIZ”. Учасники команд змагалися у 5 раундах, де демонстрували свої знання, ерудицію та застосовували логічне і критичне мислення. Гравці були нагороджені грамотами за участь та перемогу. Феміда перемогла!

22:30 05.12.2023

Заняття з елементами тренінгу "Доброчесність і справедливість – дорожчі за золото"

У Сквирському академічному ліцеї "Перспектива" триває акція "16 днів проти насильства". 05 грудня відбулося заняття з елементами тренінгу "Доброчесність і справедливість – дорожчі за золото " з учнями 3 класу.

22:29 05.12.2023

Заняття з елементами тренінгу "ВІЛ/СНІД: передбачити, уникнути , не захворіти"

Щорічно 1 грудня в усьому світі відзначають Всесвітній день боротьби зі СНІДом. Тому з учнями 7-8 класів Сквирського академічного ліцею "Перспектива", з метою формування навичок здорового способу життя, підвищення рівня обізнаності здобувачів освіти про ВІЛ/СНІД, його профілактику й толерантне ставлення до ВІЛ-інфікованих було проведено заняття з елементами тренінгу "ВІЛ/СНІД: передбачити, уникнути , не захворіти"

22:18 05.12.2023

Тиждень Доброчесності

Тиждень Доброчесності продовжується. У 1 класі ліцею "Перспектива"- День 2, який має назву "Толерантність". У цей день найменші учасники навчального процесу вчилися говорити однокласникам добрі слова , компліменти та обіймали один одного.

22:16 05.12.2023

Бесіда з елементами тренігу "Якщо ти проти насилля - скажи це всім"

У рамках Всеукраїнської акції "16 днів проти насильства"соціальним педагогом Сквирського академічного ліцею №3 ( Фареник Ю.С.) було проведено бесіду з елементами тренігу з учнями 4 -А класу "Якщо ти проти насилля - скажи це всім"

22:13 05.12.2023

Заняття з елементами тренінгу «STOP булінг»

04 - 05 грудня 2023 року під час Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» з учнями 6-Б класу Сквирського академічного ліцею були проведені заняття з елементами тренінгу «STOP булінг».

22:04 05.12.2023

"Крок назустріч"

Щороку 3 грудня разом із світовою спільнотою Україна відзначає Міжнародний день людей з обмеженими можливостями. На їхню долю випали нелегкі випробування, однак вони, долаючи труднощі, проявляють виняткову силу духу і непохитну віру в життя. Вчитель з основ здоров'я Шамраївського НВК Гончарук О.Г. провів заняття з учнями 6 класу на тему: "Крок назустріч".

21:35 04.12.2023

Міжнародний день боротьби за скасування рабства

Міжнародний день боротьби за скасування рабства відзначається щорічно 2 грудня. Проблема рабства лишається актуальною і тепер, коли за вікном 21 століття. Звичайно, сьогодні термін “рабство” частіше використовується у розумінні насильницького примушення людей для виконання певної роботи. Сучасним рабством сміливо можна назвати торгівлю людьми. І, на жаль, наша держава є однією із основних країн походження жертв нелегального продажу людей.

21:32 04.12.2023

Профілактична бесіда "Не дай СНІДу шанс!"

Щорічно 1 грудня в усьому світі відзначають Всесвітній день боротьби зі СНІДом. З метою профілактики негативних явищ у молодіжному середовищі, зокрема, ВІЛ/СНІДу, та толерантного ставлення до хворих на ВІЛ/СНІД, сестра медична Шамарївського НВК Тищенко Т.В. провела профілактичну бесіду з учнями 9 класу на тему: "Не дай СНІДу шанс!"

21:29 04.12.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень